Var tog Omark vägen?

Vilken fartfylld hockey det var igår då! Att sargen höll?! NOT! Man får ju fan skämmas  :S Och sedan när det går till straffar så väljer man att inte ta ut Linus Omark i bland straffläggarna? Dags för en förändring i bland coacherna! Man blir ju så förbannad! FAN!

Idag är jag sjuk som en tavla som hängt upponer i en och en halv timma, inte bra :S Men nu har iaf parasiterna i magen slutat bowla med levern bland tarmarna :P Bara i halsen som basillerna åker rullskridskor på en gusplan som de tydligen har byggt :/ 

Men idag har jag lärt mig hur man gör en sak samtidigt..

//A.Mobeck

Party

Lördag

I dag var jag hos Andreas och grillade, såg på hockeyn och en film med Niklas och Lisa.  Det blev lite dricka och brottning. Ekis var där en sväng med. Jag tippade 7-1 till sverige innan matchen och sa att bästa spelaren skulle bli Omark. Med slutresultatet 7-1 och 5 ass av Omark är jag ganska nöjd, 50 kr rikare :P Efter filmen skulle Andreas och jag ner och kolla på min morsa som skulle vara full och så, för dom hade möhippa för henne, men hon hade åkt hem. Dom klädde ut henne till korvgubbe med en jättepenis. Så fick hon sälja korv för 5 kronor styck. Polisen prutade till 4.50 kr, hehe.  Men hon var som sagt inte kvar på Davidssons när vi kom så vi snackade med lite folk och gick sedan upp till mig och såg på en film. Jag somnade vid 4 och var svinpigg kl  7.

Söndag

Idag blev det att kolla på rallysprint i toverum. Sol och rallybilar, helt underbart, bara att Embla och Vidar var så gnälliga :S Sedan åkte vi hem till Andreas och åt lite så somnade jag och Embla. Det var skönt. Så kom Emelie hem :D Hon var med trött, efter att ha sett på Agnes i hultsfred.  En helt godkänd helg.

//A.Mobeck

Helgen

Igår var jag i Åtvid och Västervik med möbler, kul va det inte men ljust. Nu är det inte långt kvar av min heltid :/ Ska iof bli skönt ett par veckor, men när lönen kommer nästa gång är det lite tråkigare :S Ska börja köpa och sälja saker på ebay alternativt bli fotbollsproffs.. Har inte bestämt mig än. Nu bär det snart iväg till jobbet där jag ska börja med att åka till kyrkan med bord mm, sedan blire Nkpg med bokhylla och en soffa. .

Snart kommer helgen hit, då ska han och jag vara själva hemma för Emelie ska iväg till Hultsfred och se på Agnes. Blir väl wow och nhl och vänner skulle jag tro :P

Hockey-VM snart.


Man blir inte fulare än vad man är!

//A.Mobeck

Fotboll mm.

Såg att Hannäs spelade lika 1-1 mot kuddby. Bra gjort killar. Hade jag varit med hade vi vunnit.. Grattis AIK till sm-guldet och hejdå Jihde :P Längtar till hockey-VM! Vill se mer av Linus Omark, som har en sjukt bra formtopp nu :D Träning idag :)

Komihåg: Det krävs minst två för en lögn, en som pratar och en som lyssnar.

//A.Mobeck

Regn

Dagen vaknades upp till följden av FBKs vinst igår, REGN! Men nu har skiten lugnat ner sig solen kommit fram och vi väntar med spänning på VM! :D

Har lärt mig att "Om man har lagt en sten ska den ligga därborta ----> "

//A.Mobeck

Hockey hockey hockey

Vilken tur FBK hade igår :( Men det är bara och bita ihop och gå vidare.

Har hört att det faktiskt är vår nu, hmm får väl se hur länge det är, har ju kommit snö till påsk förut :P

Och remember, "it's hard to get laid if you dont try"

//A.Mobeck

Torsdag

Jahopp idag har jag varit i sörping med en sogffa som jag råkade ta fel färg, så jag får åka dit nästa vecka och byta till biege istället för grå :P Så jävla pinsamt^^ Sedan så såg jag en röd japansk sportbil som hade åkte emot vayenn (wiren) utanför Ringarum, såg roligt ut, den var jättefin i solen och så masso med repor på sidan :D

För övrigt har dagen varit bra och ska bara påminna er om att man inte kan springa ifrån en bil som åker snabbare.

//A.Mobeck

HV71 - FBK

Hej på mig min lilla pöjk? Va?!

Nu är det match och öl som gäller :D Det känns bra med 2-0 i nuläget och Färjestad kan slänga sig i väggen. Har varit i Hultsfred idag med två madrasser till en gubbe med skägg. Så var jag hos en granne till Harry Stålhandske i Almvik med möbler med.

För övrigt så har jag hittat en ny körteknik, pomperipossagasning kallar jag den.

//A.Mobeck

Gert Fylking

Har hört att Gert kommer till Vika, där jag kommer ifrån, idag. Den dö! :O

Sen så vill jag tacka alla mina vänner och djurparken zoo i Eskilstuna för att det är så man gör.

                                                                                                                                                                                                 //A.Mobeck