Lite melodifestival

Vi börjar med Hollands bidrag, helt klart bäst! xD




Och så Rumäniens bidrag, som var den låt som jag tyckte hade bäst fart och var den som fastnade.

Det blir absolut bäst om artisten skriver låten själv.

 

 

Men vi hade iaf det häftigaste bidraget ikväll. Och man ser verkligen att hon har hur kul som helst.

Hon skulle ha en egen låt bara, för hon är så mycket bättre än låten.



Nu till ett underbart ögonblick! KÄRLEK <3

 

 


Sett

Hejsan på er alla glada! Nu gåre bra :) Igår när jag var ute och åkte såg jag massor med djurbarn. Typ bäär. Så söta dom var. Snart kanske.. Eller va? Fan vad illa min hals är då :O Vafö dådå? :S Skit äre. Katten är lite korkad. Äter inte falukorv. Slickar på den och snurrar runt den på golvet. Pucko!

Lite svenska

GRATTIS MOR PÅ DEN STORA DAGEN!
Var mycket trevlig tillställning igår med god mat och gott dricka. Tackar för det :D Och sedan vidare hos Hanna, det var ju partey där. :) Finemang. Jag märkte att jag tydligen inte kan sjunga :O Jag som tänkt vara med i idol. Hela min dröm är helt krossad :( Vi spelade singstar...


Jag har tänkt på en sak....

Ordet hämta betyder ju att man ska ta hem något/någon. Hur kommer det sig då att det stavas med ä? Väldigt märkligt tycker jag. Borde ju vara hem-ta --> hemta. Eller så borde det heta häm.

Tack för ordet... ;)

Mer kul

Men haha. Åh vad jag är glad :)

Det var en gynekolog som blivit arbetslös. (I brist på vadå? tänker jag xD) Och nu skulle han omskola sig. Arbetsförmedlingen skickade honom till en målare på praktik. Efter två veckor ringde killen på arbetsförmedlingen till målarmästarn och frågade hur det hade gått, varpå målarn svarade glatt att sådanna får du gärna skicka flera. Han har redan målat och tapetserat tre lägenheter. Genom brevinkastet.

- Vad är det för likhet mellan bingolotto och onani?
- Jo helt plötsligt så sitter man där med en miljon i näven.

-Vet du varför hundar slickar sig mellan benen?
-Ja, för att de kan.

Det var en kille som hade besvär med sår i röven. Han gick till doktorn och förklarade som det var, han är bög. Okej säger doktorn och skriver ut ett recept på ett laxeringsmedel. Killen går hem och kommer tillbaka efter ett par dagar och säger:
- Det hjälpte inte ett dugg, det har blivit värre.
- Jaha, men du har haft avföring?
- Om jag har!
- Bra då vet du vad du ska ha röven till.

Kul

Haha, lite roliga historier tänkte jag..

Tre karlar kom till sankte Pär och ville in. Det var en Bög, en alkoholist och en kvinnotjusare. Och sankte Pär sa att det blir källaren så som ni har syndat.
-Snälla vi ska sköta oss, ge oss en chans bara?
-Okej, en chans. Det går ett par dagar så kommer det förbi en snygg kvinnoängel och den ena killen blev till sig och fick lämna himlen ögona böj. Efter ett par dagar till så kom de två som var kvar gåendes (eller hur man gör i himlen) runt ett hörn och såg en back öl. Bögen sa direkt till alkisen att: Böj dig för fan inte ner över dom för då åker vi dit båda två.

En gubbe på ålderdomshemmet satte upp en skylt på dörren där det stod: 100 kr för ett ligg i sängen, 25 kr för ett ligg på golvet. Varpå en dam kommer in i rullstol med en hundring i munnen.
- Jaha, du vill ha ett ligg i sängen ser jag. Sa gubben.
- Nej fan, fyra på golvet.

Orkar inte skriva flera nu. Kommer senare ;) Puss påre :) Happy times :D:D:D:D:D

Seriesjälvmördare

Såg trailern för filmen Kommisarie Späck igår. "6 självmord har begått under det senaste halvåret, därför befarar vi att det rör sig om en seriesjälvmördare." xD Så min humor! Fredde Granberg är kung! Längtar så efter premieren. Kanske tom blir ett biobesök. :) Nu idag har jag inte sett någon rolig tant med rosa hatt och gröna strumbyxor. Det ar lite synd för det hade jag förväntat mig. Kanske ser nån i stan när jag ska dit med möbler under eftermiddagen. För övrigt å har helgen varit bra, jag har tex lärt mig ett nytt ord. Luftsurfing.


Hus

Hejsan, tänk vad härligt det vore om jag hade ett eget hus :) Slippa alla klagande grannar så fort man rör sig i trappen :S Och vad kul att hålla på och fixa med saker precis som man vill ha det :) Det är nog min lilla dröm som jag ska förverkliga ganska snart hoppas jag :) Det kan ju inte vara så svårt.. Eller vad tcker ni? (kommentarer!)

Kalas

Hej nu sitter jag här igen och skriver i min lilla blogg:) Idag ska jag till Norrköping med möbler och så ska jag lämna in ett par böcker som Hanna glömt bort att lämna in. Vilken tur hon har att jag åker förbi. Hoppas jag får något fint av henne för det :) Hmm.. Eller iaf en kaka :P Såg en älg igår typ 3 meter från vägen. Lite läskigt faktiskt. Fanns ju inget viltstängsel. Var bara ett dike mellan honom/henne och vägen. Sen trodde jag att älgen hoppade upp på en lastbil som åkte förbi men det var bara en synvilla. Lastbilen var gul.

Om barn

Barn är roliga tycker jag. Hörde om en person idag som skrev såhär i sin dagbok när hon var liten.
Hej, jag heter Carro. Jag tror på gud. Jag har ingen aning varför.
Det tyckte jag var gulligt :P Nu sitter jag här och lagar mat. Fein dö. Sen bär det av till Västervik med möbler av olika slag :)

Ingen kommer säkert att tro mig nu men igår så såg jag en gul hare. Fast det blev en blomma när jag skulle ta kort på den så på kortet ser man bara tre stycken prästkragar.

Korvbananer

Jag har hört att om man lägger en brun päls i vatten kan det vara en björn som jag ar fisk. Men hur kan det vara så då? :O Jag har gjort en lite utredning angående detta och kommit fram till att det enda som skulle hända är att man har tagit på Fiskare-Björn en päls och sedan puttat honom i vattnet.

Nu ska jag berätta om en sak som håller på att hända mig :) Det är jag ganska glad för. Gillart som fan faktiskt. :)