Durå?! 1335

En flicka från Norrköpings sta´
"Jag står hellre upp!" hon sa
innan hon tog av sig sin kjol
för hennes klitoris var VÄLDIGT stor
att en avsugning dög mycket bra!


//A.Mobeck

Lycka

Vad är lycka? När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka. När man fnissar som en lite flicka....



Efter ett glas, så är du fortfarande ful. Efter två glas, är du inte längre ful. Efter tre glas, är du faktiskt ganska fin. Tack gode gud för deta bränvin.

Du blir så vacker när jag är full, låt oss dricka tills vi faller omkull. Så vacker när jag är full, mitt eget hjärte hjärtegull.




Kenny Starfighter - Kenny begins. <3



//A.Mobeck

gadnöS

.wtb arb rav nemliF .nednaleddem adok gim träl hco mlif åp ttes gaj rah gadI

kceboM.A//

Lördag

Hejsan hejsan. Lördagen var lat kan man säga. Låg i sängen hela dagen typ :S Sen framåt kvällskvisten såg jag på en bra film. Sen blev det Davidssons. Helt nykter och det var tråkigt. Mycket folk som man känner var där :D Jag hälsade på allihopa. Åkte hundförti hem :O Fränt dö! Ja men visst babe :)

//A.Mobeck

Torsdag, Fredag

Igår vete fan vad jag gjorde...

Men idag är det Fredag och davidssons står för dörren :P Hej på dej din gamle lurifisk. Rock and roll all night!

Fan vad bra kiss är. love it!


För övrigt har dagen vait kanon. Har till exempel lärt mig att man inte ska stoppa stålull i dammsugar'n. Sen vet jag hur man stickar en läderkofta.

Puss påre snygging. - Men tack snälla! :D

//A.Mobeck


Onsdag

Köpte wii fit idag. Hårdträning nu inför innebandysäsongen.

How're you doi'n?

//A.Mobeck

Tisdag

Har ätit mat efter en arbetsdag. Och så tycker jag att Ica måste fixa sin kortuppkoppling! Lol . Fick juh gratis jordgubbar av tjejen utanför med. Men det var nog inte för att hon gillade mig, för alla fick det :/ Ameh lol to you med då din gamle elefantuppfödare! Jah?! Men precis :D Nu fattar jag inte eller? Vad säger jag? Ja vad säger man? Så det kan vara med ett träben av metall? Nae så nu är det nog godnatt. Sa jag btw att jag fick gratis jordgubbar för att jag är så snygg? Så vare nämligen inte. Alla fick :( Trevliga gamla gubbar är då :)


//A.Mobeck

Måndag

Hej era busfrön! Ameh? Vadårå?! :O Nej idag är det full fart. Liggat i sängen och kollat på film och städat jättelite :P Härligt väder är det med :D Såg hur två stycken gick förbi utanför utan att missa ett enda steg på marken. Helt otroligt. Men det kanske var för att dom kunde det där med att gå. Såg grymt bra ut faktiskt :P Snart ska jag nog äta mat :D Det är gott :)

I like you, dont think something else! ;)

"Har man ramlat ner i en A-brunn är det skitsvårt att ta sig upp. För det är så kletigt på väggarna."

//A.Mobeck

Söndag

Hej allahopa. Idag har det varit lite segt kan man nästan säga :P Vi har varit ute och gått till grännäs :O Var mycket folk där :) Nu blir det snart sallad :P Smaskigt.. Som Kalle sa: En sten är mindre än man tror. Nej så sa han kanske inte, men ni förstår juh säkert vad jag menar.


Säljer telefonsex
10min á 100kr
Pengarna ska vara insatta på kontot
senast 1 timme före avtalad tid
Bokning sker via sms på
nummer 0738150168

"Äpplet faller inte längre bort"

//A.Mobeck


Kajkalas

Ho! Dans och festa tycker jag om :D Roligt vare igår. Titanix spelade tror jag. Dom är duktiga :P Åskade gjorde det som fasen :O Blixt och dunder men inga magiska under. Sen blev det natt, vad full jag blev :O Pratade med Matilda lite. Hoppas hon har rätt då :/

Hihi sen somnadde jag i min säng :O Like a fisk.. Btw jag funderar på att bli stand up comedy-are. Då ska jag prata om en fisk. Den kan simma gör den. I vattnet :P Kan funka.

//A.Mobeck

Tat lugnt

Lev livet, gör som du känner och var den du är!



Livin' da dream!

//A.Mobeck

Fantasi

En röd bil och en blå bil kom samtidigt.

För övrigt var gårdagen helt okej, utom att vi åkte båt i nästan 2 timmar till fyrudden. Det ta 7 min med bil :O

"Jag har lärt mig ett nytt ord, knarkautomat"


//A.Mobeck

Äntligen!

Hej kära vänner och övrigt löst folk som läser min blogg :D Jag har varit här ganska länge nu och äntligen har min hemska resa tagit slut. Det kom en kvinna med stora, vackra, runda, ögon och sa att jag inte skulle vara i hennes hus. Hon kastade ut mig. Mr Gunhild var hennes sa hon och behöll den döda katten som jag blivit så bra vän med. Väl ute på gården upptäckte jag att jag ju varit i mitt grannhus. Och just då kom jag ju på hur jag kommit dit. Det finnas en dörr i min källare och om man går in igenom den kommer man till det stället som jag vaknade på. Det var alltså ingen medelstor hink där utan en dörr. Nu har jag visat hela skiten för en polis. Nu har tydligen den bedårande kvinnan blivit tvungen att flytta. Hon hade en bordell därnere. Synd att jag missade det :/ Men har katten sprungit ut ur tamburen får man köpa en ny, som min faster brukar säga. Vet i fasen vad hon menar med det. Men det finns ju en sång som jag brukar sjunga för att pigga upp mig lite..

"Det blir bara värre och värre, det blir bara värre och värre, än såhär. Det blir bara värre och värre inge vidare alls."

//A.Mobeck

Som i en dröm

Hej hallå med er. Jag är hungrig och det är mörkt som hos doktorn innan man vaknar. Jag funderade ganska lång stund innan jag kom på att trappan måste ta mig upp. Det gjorde den. När jag kom upp högst upp såg det ut som ett gammalt kök utan köksutrustning och med en toalettstol, badkar och ett hanfat istället. Där fanns en handuk som försvann när jag tog i den. Hittade den plötsligt i min hand :O Då såg jag en dörr som tydligen varit där hela tiden. Bakom den var det ingenting. Jo. Ett badrum som någon tydligen gjort om till ett kök. Där fanns det mat. Massor med mat. Jag åt inget. När jag tittade ut genom fönstret som inte borde ha varit där såg jag en helikopter. Den var häftig. Där fanns ett vildsvin med.

Fortsättning följer...

A.Mobeck

En jävla massa

Hej igen. Natten har utvecklats ypperligt och jag har upptäckt att kartan utspelar sig på Grynhult camping och är så att säga värdelös. Men jag har lyckats hitta ett trapphus. Jag var lite osäker på om jag skulle gå uppåt eller neråt så jag körde "sax, sten, påse" om det. Eller "sten,sax,påse" heter det kanske.. Det blev uppåt, men jag tänkte att jag kanske försöker lura mig själv, så jag gick neråt. Jävlar i min låda vad lång trappan var. När jag kom ner till botten var det en skylt som inte gick att läsa för det var så mörkt. Mr Gunhild och jag hade en gissningstävling på vad som kunde stå på skylten. Mr Gunhild kom med förslag som: "Tråkigt ni missade frukosten" eller " Toaletten är inte till höger". Själv trodde jag på lite mer realistisk text som: "SPRING det finns en babian här" eller "Försvinn vi jobbar" Nu vet i fasen var jag ska ta vägen.. För övrigt var natten bra, jag drömde en mardröm bara. Där jag var mördaren.. :D

Fortsättning följer...

//A.Mobeck

Jaså så kan det bli

Hej hej igen kära ni. Jag skulle ju spränga tavlan, men hade ingen eld. Så det sket sig kan man lite smått säga. Men jag tänkte det att man måste fläka äpplet hårt som fan om det ska komma någonstans. Vilken tur att jag inte sprängde tavlan, det var nämligen en karta står det på baksidan. Och när jag lyfte ner tavlan såg jag det. Och bakom tavlan fanns det ett hål lagom för en björn att klättre igenom. Jag gick in där och hittade en brevlåda och ett paket köttfärs. Inte så kul. Men det fanns ett träd där med en katt i. Den var död, men jag döpte den till Mr Gunhild. Den är nu min ända vän här i mörkret. Nu ska jag vandra vidare, och försöka lokalisera var på kartan jag är.

Fortsättning följer...

A.Mobeck

Nä nu jävlar!

Hej igen mina kära bloggläsare. Vet fortfarande inte var jag är :S Det luktar som en uppochner-vänd hink i ketchup, men kan inte hitta den. Det är mörkt och det är kallt fast varmt. Man kan höra lite vatten bort mot min högra sida men där är en tavla av en kille som heter P.B.Kallfredström, så man kan inte gå dit. Jag börjar bli lite rädd att jag inte ska hitta ut härifrån. Och det är  mörkt och jag är rädd och det är mörkt. Nae såhär kan man inte tänka jag ska spränga tavlan i luften! 500 kinapuffar har jag hittat det måste ju räcka.

Fortsättning följer...

//A.Mobeck

2009-07-13 13:48:05:98:537

Hjälp kära bloggläsare! Jag har gått vilse. På min högra sida är det en medelstor hink och på andra sidan en vägg. Fast det kan vara en rauk eller en stor kofta. Det ser ut som en gruva. Känns halvbra bara. I övrigt har helgen varit bra, jag har fåt ett halv-vitt skrapsår som jag döpt till Bill. Hade finfint hejs ;)


//A.Mobeck

Poison



Your cruel device Your blood, like ice One look could kill My pain, your thrill I want to love you but I better not Touch (dont touch) I want to hold you but my senses Tell me to stop

I want to kiss you but I want it too Much (too much) I want to taste you but your lips Are venomous poison Youre poison running through my Veins Youre poison, I dont want to Break these chains

Your mouth, so hot Your web, Im caught Your skin, so wet Black lace on sweat I hear you calling and its needles And pins (and pins) I want to hurt you just to hear you Screaming my name Dont want to touch you but Youre under my skin (deep in)

I want to kiss you but your lips Are venomous poison Youre poison running through my veins Youre poison, I dont wanna Break these chains Poison

One look could kill My pain, your thrill

I want to love you but I better not Touch (dont touch) I want to hold you but my senses Tell me to stop I want to kiss you but I want it too Much (too much) I want to taste you but your lips Are venomous poison
Youre poison running through my Veins Youre poison, I dont wanna Break these chains Poison
I want to love you but I better not Touch (dont touch) I want to hold you but my senses Tell me to stop I want to kiss you but I want it too Much (too much) I want to taste you but your lips Are venomous poison, yeah I dont want to break these chains Poison, oh no Runnin deep inside my veins, Burnin deep inside my veins Its poison I dontt wanna break these chains Poison

Folkrace och festival

Var på folkrace igår i Vimmerby :D Hejade på sixten som lyckades ta sig till söndagens final :P Sen bar det av till Västervik på VIS :D Blev tydligen en tatto :O Sen så ägde jag sönder kasting av amerikansk fotboll i bil däck. 3 bollar valfritt pris. Enkelt juh... Jag tog tröjan på bilden :P Fick ett nummer till ens dotter med. Det var kul. Sköna föräldrar :)





"För övrigt har helgen varit bra, jag har målat om min nya hyresvärd, Rolf" - Hans af Klas


//A.Mobeck

Som en kråka som snodde Sandras mugg

Blev inte Norge i helgen, skitväder i hor-Norge :S Varför är Sverige alltid bäst för :O Nu ska jag se på film i solskenet :P

Skönaste tjejen måste ju ändå vara Embla :) 

Andreas:  Spring inte här ni kan ramla och slå i benet och därigenom slå i huvudet.
Emma:  Ja det har jag gjort, det gör ont.
Embla: Vad hade du för färg på dina strumpor då?

//A.Mobeck

Karnevalen

Det har varit en bra helg typ :D I fredags så var det så jävla kul :P Kommer dock inte riktigt ihåg några speciella saker som var så roliga men jag hade en rolig kväll. Lördagmorgon var med rolig :) Lördagkvällen var dock väldigt seg men den får väl godkänt iaf. Synd bara att Emma hade sån otur och skadade foten så hon kunde ju inte vara med :/ Och så hade jag och har fortfarande ont i halsen som fan :S Men jag, Macke och Lindholm hade jävligt roligt :) Man får det ju inte roligare än man gört :P Lite märkligt att man ska möta Julia exakt på samma ställe båda dagarna med :P Men det är ju klart hon är ju bara fjorton :)

Nu tvättar ja,g och min syster och kusin spelar wii :P

Den här helgen har jag lärt mig att man inte ska tro på allt som händer även om det är sant... Nej så var det nog inte men vafan, jag var ju full så jag kommer ju inte ihåg vad jag lärde mig :P

Btw, Emma vill inte att A-laget skulle hälsa på i min säng :P Och Carola (en kompis till min mamma) tyckte det var många Andreas...


//A.Mobeck

Varme

Jag hörde på radion att det är varmt ute. Men här är det inte så farligt ju:o Mer som en häst som inte svettas för den är mätt. Idag ska jag ut med möbler till södra finnö och ramsdal härligt att se lite natur:) hoppas man kan få se en elefant eller kanske en noshörning, men det är väl så varmt att dom ligger i sjön:p får väl vara glad om det dyker upp en hamsterråtta på sju meter.. Såna som man alltid ser på vintern när man går ut ur trädet vid gården bakom kullen bortom skogen vid slutet av ängen efter parkeringen till affären bredvid huset som har en vind där man kan se grannen klippa gräset inomhus. Men nu är det ju sommar snart så då kan man ju inte komma in i trädet ens.. Eller va? Eh... Fuck yeah. Lol. //A.Mobeck