Ringdans

Idag ska vi grilla och skrämma iväg de onda andrna och fira att våren är här. Men var är du då? Skål! Eller äre lite tidigt? Nej va?! Oh I love Rolands! Jajamen! Vill även passa på att hälsa ett varmt grattis till Knugen som fyller år igen :) Nu ska jag la take a shower och sen, senare, bär det av till jonsson och grilla mums! Har fixat iordning mitt kött så det blir bäst :) Undrar om man måste sova själv inatt. Fredagsmus verkar vara helt borta ur denna värld ju 8-) Or is it? ;P Haha, massa internskämt i min blogg kanske inte är så smart för er som inte umgås med mig privat men whatever! Nu ska jag nog lyssna lite på Nünberg 47 :)

Igår såg jag en läskig gubbe :O Han frågade om jag tyckte att han gnällde mkt, (han gjorde det, whinarN) Så sa han att det var för att han hade ont. Tror han var full :P Oh just det! Välkommen hem igen Julia! ;)

Snygg

Här ä jaa! Och nu ska ni få höra vad som hänt mig de senaste veckorna som jag inte har haft tid att skriva ett dugg.. Fest och hmm. Nae jag har inte gjort ett skit men jag är väldigt glad ändå. En härlig tid just nu :) Undrar lite hur det skulle vara att rida på en giraff, varför har vi inga sådanna i Sverige för? Jag skulle ha en blå. :) Igår var jag i stan med min mormor och upptäckte bl.a att citygross inte alls är billigt :O Handlar hellre på IF ;) För er som inte vet så betyder IF Ica Fyren som är en affär i Valdemarsvik där jag kommer ifrån ;)

Och i förrgår så skulle vi hitta hur man fyller på oljan i Dennis bil, men det fanns inget lock. Vi gissade att det inte var den riktiga motorn som satt i hans bil och Dennis trodde att den riktiga motorn var i en annan dimension. Och att bilen då måste vara två dimensionell och att vi nog tittade på den från fel vinkel.

Har ni tänkt på att det är lite fränt hur en hund kan springa så mycket fortare ibland.


Om världens konstigaste strumpor

Så vare dags för en liten förklaring av ordet ner. Man skulle kunna säga stt det är det hållet som man är på väg till hela tiden. Men så äre ju inte.

Kom att tänka på den klassiska "tre önskningar"-grejen :P Vad skulle du önska om du fick tre önskningar? (kommentera) Jag har funderat massor på mina önskningar.
1. Vet inte
2. Pengar, helt klart!
3. Att jag skulle bli bäst på allt jag gör.

Köttbullemacka nu!!!!

Vårstäning

Här ää jaa! Igår och idag har jag städat hela lägenheten :) Fan vad fint det blivit :) Har satt upp tvn på väggen med och satt upp sänglampor. Nu återstår skurning av golvet och en sväng till sopstationen :P Sålt bilen med! YES :D Nu ska jag bara sluta dricka med xD Hm, NOT! hehe :P Men för övrigt har helgen varit bra, jag har te.x somnat i en säng och blivit utskälld via sms :) Och vad fick man ut av det då? Huvudvärk och löpträning (Y) Har även funderat på att börja sjunga lite när jag har sex nästa gång. Kan det vara något? "I can be your hero, baby!"

"Kuk, säger han" - Embla

Sverige!

Här ä jaa.. Ha ha haa.. Nu är ja tillbaka, ho ho hoo. Igår så jag på ishockeyn och blev grymt glad när Djurgården vann. Jag gillar LHC med, men dom kunde ju ha lite mer svenska spelare och gärna ett par från östergötland. Sen så såg jag att Man Utd var ute med :) En glädjens dag :P
Funderade på hur konstigt ordet varulv är. Varför har man tagit bort bokstaven G? Om man hade kommit på att katt var ett farligt djur och man kanske kunde bli en blandning av katt och människa, hade det hetet katulv då?

Gillar Matildas tanke, "när man vinkar till en polis, vinkar de tillbaka för att de vill det eller för att de känner sig tvungna"

Kanske en apa

Här ä jaa :) Jag har varit på jobbet hela dagen :P Na-ä här ä jaa. Kom ju hem förut. Varit på jobbet idag iaf. Det var lite rörigt ett tag men jag löste det lätt genom att öppna dörren. Där stod en konstig figur som man kunde tro var en gammal man eller möjligtvis en kaktus, vi gissade på en apa eftersom den klättrade upp i ett bananträd och försvann. Sen har jag varit ute och bytt stolar hos en kund och lagat lite möbler och kastat skor på en anka och jagat en fluga rakt över icas parkering. För övrigt var det inget som hände idag. Kom på ett nytt ord bara, snepitourge, det är när man blandar mjölk och kakaopulver. Att ingen kommit på ett ord för det innan är ju helt otroligt.

Hörde något om en jävla dålig fotbollsmatch, där nästan bara en kille kunde göra mål :S 4 jävla mål :S:S:S Är så jävla sur nu. Tror jag går och lägger mig :O Måste dock säga att Messi leker :S

Godis

Då ska vi se, här ä jaa.. Na-ä häär ä jaa, ha ha haa. Var hos Andreas igår och lekte. Vi byggde ett fort av hans flyttkartonger :) Fint blev det. Se på bilden nedanför. Andreas och jag spelade lite innebandy i Andreas vardagsrum med. Och när Andreas kom hem gömde Andreas, Dennis och jag oss i fortet :D Andreas kom på att man kanske måste operera sig för diskbråck, men om en tjej och en kille är osams kan det vara ett disk-bråk. Och jag kom på en bra ide. Varför inte låta rattfyllerister få en fritid? Mellan 02.30 och 03.00 så kan dom åka hem från krogen. Då får man liksom som normal person hålla sig inne. Så kan de köra ihjäl varandra då i typ en halvtimme.

Nu äter jag polly, ser på hockey och chattar på msn. Trevligt tycker jag, Har börjat med wowet igen då :) Det var kul :P Undrar om det blir lite fredagsmus den här veckan då :P


Ingången är under filten :)

Påsk

Hejsan, härligt påskväder vi har då! :) Hmm, undrar vad jag ska hitta på ikväll då? Någon som har en bra ide? Igår var vi på Elmiamässan :) Det var kul och trevligt. Var massa folk där och ändå sprang vi på grytsborna hela tiden ;P Trevligt vare, men nästa år ska jag ha en låda vin ist. :D

Har ni tänkt på hur äcklig den första människan som åt hönsägget var. Satt liksom och tittade på en höna och så kom det ut något ur röven, "mm, kanske är gott?" :S
En annan sak som jag tänkt på är ju om man klonar sig själv, kan ens fru vara otrogen med honom mot mig då, för det är ju ändå mig hon är med? Och om man klonar henne, får jag två fuar då? Och om man klonar mig och vi är med varandra, klassas det som onani då? Hmm. Hårt liv...

Och sen en lite smart grej. Om ett billarm går så reagerar typ ingen. Alla tänker att "kan ägaren komma och stänga av eller?" Lite skumt. Och ägaren kan ta hur lång tid som helst på sig, jättelätt att hinna sno bilen. Man skulle ha en signal som glassbilen. Då skulle ju iallafall några reagera. "Aa, glassbilen!" Så kommer det 5 tjockisar gående mot bilen. Ingen skulle ju försöka stjäla den då.


Riktigt skillad kille som målade av en bild på bilen.

April april

Ville bara säga att gårdagens inlägg var mitt lilla aprilskämt. Grattis till mig som lurade er! Och tack Emelie för informationen om var polisen stod igår ;P Jag hade inte en aning :D

Förbannade jävla skit!

Hejsan. Jaha, så vare gjort då! Blev tagen av farbror blå och fick 3200 kr i böter. Jävla skithora :S Var ska jag få dom pengarna ifrån då :/ Gud vad sur jag är, jag som varit så glad i ett par dagar nu och så pang kommer en liten jävla fjant och säger att jag åker för fort. ÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!

FAN :(