En egen lite historia i repris :D

Det var en gång en katt som gick på vägen. En dag kom katten till en gård, där det fanns en hora. Nej inte en hora :O En gubbe vare :P Hehe, en hora? shiit.. Men att gubben tog iaf hand om katten.

Sommarbandy!

I helgen ska vi iväg och spela sommarbandy :D Kolla länken och följ oss live ;)

Bonnevier & co, plusmeny också!


Kött-färs

Hååå! Imorron bär det av till sthlm för att se alla bra band som infinner sig där i helgen :D Idag har jag tvättat och ska laga mat åt min älskling <3 Har sett på en film med :P Nya karate-kid :P Var bra faktiskt =) Nu blire musik och matförberedelser. Puss puss, och så vinkar vi med hel hand och säger adjö :)  

Rösta!

Nu är det inte långt kvar till valet, och det borde bli dags för debatter på tv :) Det ska bli kul. Ska sitta med Hanna och äta ostbågar :P Jag har gjort en test två gånger på aftonbladet (gör den ni med).  Jag har fått följande bild:






Det man ser på den bilden är att jag är ganska normalt konservativ och nära mitten. Närmaste parti blir då sverigedemokraterna. Jag som hört att de är extremhöger.  Men det stämmer ju inte alls. Det är ju centerpartiet som är det parti som är mest höger. Och det man också ser är att miljöpartiet är mer vänster än socialdemokraterna. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu ligger jag och ser på tv oxh väntar på att älsklingen ska sluta jobbet. Då ska vi iväg och plocka svamp :D Det ska bli kul ;)

Love oh´love <3 Hanna <3