2009

Jaha summering av skitåret då!  Vill inte skriva alla dåliga saker som hänt med det är ca 10 stora riktigt dåliga händelser :S Plus att AIK vann SM-guld.

Dom positiva sakerna är brölloppet..

Så min summering blir -9 så ikväll ska jag avsluta skitåret med god mat och raketer :)

Are we there yet? No.
Are we there yet? No.
Are we there yet? No.
Where we going? XD
Så jävla kul vi har när vi blir 3xAndreas. Kan bara tänka mig hur det skulle bli om vi var alla 4 samtidigt. Fifan!

GOTT NYTT ÅR!

//A.Mobeck

Kraftledningar

Hejsan på er i era kalsonger och trosor! Nu i skrivande stund så påstår någon som jag tydligen känner, att det inte kommer bli en vit jul :O

Jag vet att jag har varit datanörd. Men nu är jag frrrrrrisk va.
Nu är det fåglar som gäller.
Jag späjar, jag noterar, jag informerar, jag onanerar. Vi ser fåglar där alla andra inte ser skogen för alla träd va.

Man ser en gås! Yes!(Gäs)

Tänkte på en sak. Fackförbundet metall gick ju med på att sänka lönerna för att det skulle bli färre folk som blev arbetslösa. Men nu kan dom inte sänka mer för då går förbundet under. Blir death metal :) Amehhh ahh :)

En annan sak jag funderar på är ju om man skulle ha ett eget företag och förhandlar om arbetstider kan det ju låta såhär:
- Jag tycker det är jobbigt och känner mig inte riktigt behövd.
- Vad ska jag göra åt det då?
- Jag kan ju lätta på pressen lite åt mig.
- Jaså det tycker jag?
- Ja det gör jag. Så kanske man kan börja med att trappa ner lite på arbetstiderna.
- Varför vill jag det då?
- För att jag ska kunna sova mera.
- Men då kan ju jag komma lite senare på måndag då.
- Ja, tack Andreas.
- Varsågod Andreas.


Robert Gustavsson

//A.Mobeck

Jordgubbstårta

Men tja Johanna! Ligger inte och ser på simpsons the movie. Sitter i soffan.

Dennis och jag spånar lite i hur det skulle vara att ha två tjejer som sitter ihop. Då skulle dom ju kunna typ sitta ihop med tuttarna liksom, fast det skulle ju vara lite tråkigt. Så vi kom fram till att det får nog bli några som sitter ihop i ryggen. Då skulle man ju få ta den andra på tuttarna när man kramar den ena. :) Och blir den ena tjejen trött på en och vänder ryggen till så har man ju ändå någon att prata med :P Och så ska dom var lika smala som en person. Och så ska fötterna gå åt båda hållen fast det bara är två ben. Så kan hon ju böja på bena åt båda hållen. :) Dreamin <3

Älskar snön <3 :)

//A.Mobeck

Tomater och tomatsås

Hallo babe! Snygga skosnören... Nej så blir det nog inte. Men det är ju iaf bra att veta :) Bättre lycka nästa gång ;P

Har du sett en kamel med nattmössa någon gång? Det skulle vara kul att få det förklarat, så om du har det komentera och säg hur det ser ut ;) Jag har hört att kan hitta nakna tjejer bakom ica. Det kan ju inte vara sant? Jag menar varför skulle dom vara där då? Och vad dom skulle frysa :S Nej det tror jag inte på. Dessutom var det ju en liten Timan som sa det i en dröm jag hade när jag satt på toaletten. :) Nu över till lite verklighet, tråkigt att SAAB läggs ner. Och tillbaka till mig :P Jag ser på tv utan att kolla. Det är nog ett skitprogrm då.

Tänk dig in: Startar med ettans växel, lägger i tvåan, gasar upp bilen på sladd, lägger i trean och full gas! Ahhh, så jävla härlig känsla!

//A.Mobeck

Tomas Ravelli

Hejsan svejsan i lingonskogen (Tänk er det sagt på skånska så blir det kul) Ameh, ah.. Idag har det iallafall snöat hela dagen och jag har svurit åt min bil som vägrar driva med bakhjulen. Vänsterfoten är lite smått okänslig på bromsen :P Igår fixade jag biljett till Sonisphere-festivalen nästa sommar. Iron Maiden, Alice Cooper, Mötley Crüe m.fl. It will be såjävlahäftigt!

Jag har funderat extremt mycket på det Andreas pappa sa. "Var tar det vita vägen när snön smälter?" Det är ju helt sjukt. Man vet ju liksom att snön blir vatten och rinner ner i backen. Men vatten är ju inte vitt. Så innan eller samtidigt som det bilr vatten måste ju det vita omvandlas till typ gräs? eller luft? Det kanske helt enkelt blir en sådär 325 st kottar. Eller så är det någon som går omkring och knycker det vita, och det är då som vattnet blir flytande för att det är det vita som är kallt. Undrar vad den killen ska ha det vita till? Måla huset? Nej, nu vet jag, båten. Den målar ju folk på våren. Så att den ska klara att ligga i vattnet. Och då måste ju den vita färgen från snön vara het klart bäst.

Klurigt sånt här. Tur att man är så smart att man klurar ut det. <3


En annan trevlig sak är att det snart är jul. Jag har redan gömt äggen som jag ska leta efter på julafton :)

"Sometimes less is more"

//A.Mobeck

Innebandy-VM, captain och julgranar

Hejsan på dig, sill och sej. jag sitter i soffan och ser på semifinalen mellan sui-czi och dricker en rom&cola :) Men tänker på det jag hörde på radion:P Varför ska man köpa julgranar? Räcker det inte att köpa en gran? :P Sen hörde jag när Erik på rix fm fick en fråga på facebook :P

"Om en kille ligger med en ny tjej varje helg blir han cool. Men om en tjej ligger med olika killar två gånger om året blir hon kallad slampa"
Hans svar blev:
"Tänk såhär, om man har en nyckel som passar alla lås så är den ju helt fantastisk. Men om man har ett lås som går att öppna med vilken nyckel som helst så är det ju värdelöst." xD

//A.Mobeck

5-17

Hallå där kött och blåbär. Spelade match i fredags, mot ett lag som inte alls var bra. Undrar lite vafan det är frågan om. Alla gnäller på varandra. Med tanke på siffrorna kanske det kan bli så. Men det märkliga är ju att det är dom som markerar fel och gör fel och springer galet som gnäller :S Jag vill inte verka ego men våran kedja släppte in 1 mål och gjorde 4. Plus att vi försökte peppa alla andra hela tiden. Och jag gav beröm när någon gjorde bra saker. Men det som hörs mest är att en del skriker negativa saker till sina lagkamrater. Börjar bli så fruktansvärt trött på det.

För övrigt så blev det den slöaste helgen på länge. Skönt.

//A.Mobeck