KUUUNG!

Nu äre dags för mitt första videobloggande <3 (Saknar dig) <3

 

Andreas och jag hade en affär ihop..

 

//A.Mobeck


GUUUUUULD

Hejsan på er! Nu har jag sett min katt bli skitförbannad när Hanna hade med sig sin hund och hälsade på. Jävlar vad arg Captain Morgan var. Hihi, hur kan man vara så kartig när man är så liten? :P Sen idag har jag försökt förstå mig på hur tjejer tänker ännu en gång. Och ännu en gång har jag gett upp och fattat nästan mindre än innan jag började fundera påt.

När jag stod och kollade mig i spegeln förut så såg jag hur det helt plötsligt kom en hand och la sig på axeln. Så vare min hand. Fattade inte ett skit. Men jag löste hela situationen genom att blunda och tänka på något annat. Och när jag öppnade ögonen igen så var handen borta. Helt borta. Då blev jag livrädd, man kan ju inte gå omkring med bara en hand :O Men så hittade jag den. Den satt på andra armen. Så jag pustade ut och såg att jag inte ens stod vid spegeln, utan vid barskåpet. Är jag full? tänkte jag. Men nej inte ens det fick jag uppleva idag :O Men så kan det vara en dag som denna när tuttarna står åt tre håll samtidigt ;P

Här har vi odjuret, ilsken som eh ja en kattunge..



Hej svejs, grus & gnejs.

//A.Mobeck

Videoblogg

Hejsan! Igår när jag sms-terra en tjej så kom jag på en ny sport. Den kommer jag att arrangera nästa år och ska satsa på att få med den i os 2034. Det är "sportfiske" fast på isen med ett visst antal hål lite härochdär. Så gäller det att med sitt kastspö kasta ut linan och pimpla. Den har allt för att bli en riktigt bra OS-gren. Spänning, sin egen klädstil, sitt eget språk och sina egna efterrätter.

Hm det är ju ett himla tjat om att alla vill ha sommar nu. Men det går ju inte eftersom det är vinter i Sverige fram till maj. Jag gillar snön jättemycket :) Den enda saken som är så bra med sommaren är alla fina ben som går omkring då. Och tuttarna som nästan visar hela sig och säger "kom och ta mig".

Det kan alltid vara värre!
Idag när jag och Andreas var på väg till överum kom jag på att det vore lite fränt om det var liknande jordskalv i Sverige som i vissa delar av USA. Så när man plogat undan massa snö så skakade det till och all snö var jämn och fin överallt. Då kanske man skulle kunna ha en anledning till att klaga.
Och så kom jag på att man kanske skulle våga prova att soda streama en coca cola? Och att jag ska nog videoblogg imorron kanske?

//A.Mobeck

Sommarpratare

Hejsan på er mina söta, mjuka, fina, hänsynslösa läsare! Gick upp imorse vid 06.00 och såg på hockeyn :) Bra spelat Sverige! Nu sitter jag trött och lite förkyld och har ont i benet som fasen :/ Pratar lite med folk på msn och har det så himla bra... Hm. Men det kanske blir bättre om ett par veckor :) Det tror jag :P

När man sitter och inte har något för sig blire ju så att man tänker lite extra på saker.. Inte bra, men jävligt kul när man kommer på att om en gul bil skulle köra om polisbilen måste ju poliserna först slå varandra och sen bråka om vem som slog först och vem som inte fick slå och att det ska bli straffslag. Då hinner ju den gula bilen åka jättelångt. Det borde vara en bra ide till någon som ska råna en bank. AMEH!



OMG! Jag kommer ihåg den här låten som om det var igår.
Emelie som visade mig filmen ju :) Den är ju så rolig och det är ju så sant :D

 

//A.Mobeck


Steven Lynch <3


Timing

Hej på mig! Idag har jag jobbat medans Julia ha slöat hemma hos mig. Men nu har jag satt henne i arbete :) Hon försöker diska :P Gulligt ;) Själv har jag ju faktiskt lagat mat åt oss. Och ikväll kommer Dennis, Andreas och Hanna och ser på tv och äter tacos och dricker viiiin :P


Har ni tänkt på att allt i livet handlar om timing. Ska man vara bäst gäller det att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Den bästa platsen vid tex en jordbävning måste ju vara i sängen med en tjej som man har sex med för första gången. När hennes kompisar frågar om han var bra så blir ju svaret: Han rev hela min lägenhet. Timing. Jag är jävligt dålig på timing. Jag kommer alltid tvåa ;)

Var på IKEA igår. Köpte en konservöppnare på burk xD


//A.Mobeck

Kärlek


Idag har jag jobbat och tänkt på massa saker. Har tänkt ut en liten dikt :) Och så har jag varit hos en familj med en säng. Deras lille son på 2-3 år blev jätteglad :P "Jättefin hoppa" Åh barn är så sköna :) Tänk om man hade en sån liten knate <3



Du är så fin
när du med glad min,
ser på mig
och doftar hårspray.
Då blir jag glad
när du ser in i mina ögon
och jag vill äta choklad.
Du är ett underverk!
När jag tänker på dig,
så får jag huvudvärk.
Men för att du är bäst,
inte något dåligt,
det är dig jag vill ha efter en fest.
Eller precis hela tiden,
mysa med varandra,
mellan vita lakan av siden.
Kärlek är det språket,
som ingen förstår.
Många tror att det bara handlar om,
att komma innanför dina lår.
Det är sånt ingen fattar,
men alla vet,
att det handlar om dina pattar.
Man kan ju prova med en fras,
Jag gillar dig,
vill du bli min tjej?

//A.Mobeck

Owl city


Hallontårta?

Nej nu jävlar ska jag ta fram kvinnan i mig! Jag gillar hästar och sjunger på små fina visor. Som "Ska vi plocka konkelbär i min trädgård?" och Winers and wine". Idag har jag jobbat och grejer :P Oj oj oj. Vilken upplevelse. Sen så har jag tränat och jag tror att Skröder blev med till matchen :)

Såg på OS förut, curling. Jag satt och blev så förbannad! Dom har bytt ut den röda ringen mot en grön. Det är helt förvirrande. Man vet ju inte om stenen ligger i den gamla röda ringen, den vita ringen eller den nya gröna. Och ger den mera poäng? Eller mindre kanske? Nu räknas ju poängen genom hur många stenar man har närmast mitten. Men om en sten ligger på den gröna kanske den är miljöanpassad och så får man mer poäng då. Jag fattar ingenting. Man får inte göra såhär! Och absolut inte i ett OS där alla kollar :O


//A.Mobeck


Öland, ett paradis eller en turistfälla?

Hejsan på er era sötisar! Idag har jag gjort mycket nyttigt :D Känner mig väldigt bra :) Diskat, tvättat och skurat golvet. Inget märkvärdigt, men JAG har gjort det inom bara några timmar :P Tankarna har flödat! Hihi <3
Jag har bla tänkt på prostitution. Man behöver ju inte bara sälja sex :O Jag skulle lätt betala en tjej för att tex få välja film när man ska hyra en, eller för att en tjej ska ge beröm och hylla mig när jag skryter över att jag lyckats göra något bra på wow. Det finns ju så många flera känslor än just orgasm som man kan betala för menar jag :P Så tjejer, varsågoda, världens affärsidé ju!

"Det sägs att sex handlar om att ge och ta. För mig handlar det om att få"

Såg på That 70's show igår. Dom åt selleri med jordnötssmör på. Någon som vill komma och prova? Såg jättemkt godare ut än bara selleri :)

Grattis på namnsdagen Julia! <3
Over and out!

//A.Mobeck

Alla hjärtans jävla skitdag

Missade alla hjärtans dag helt :O Whatever! Julia och jag hade det mysigt iaf. Jag låg i sängen och hon i soffan och såg på tv :) Festen i lördags blev ganska lyckad måste jag säga :) Tack alla som kom för att fira mig och tack för de fina presenter som jag fick :D Sen så vill jag tacka Sandra för att vi fick vara hos henne efter 22 så att mina grannar inte skulle bli sura. Det blev en ändå :O

Och nu hoppas jag på en förbättring :D Det skulle kunna bli bra.. Hoppas jag kan fixa det den här gången då :) :)

Såg en rolig sak idag när vi gick till viken. Det var som en rosa hund som inte ville bli en gris utan mer som en fågel utan svans.

Julia färgade mitt hår :O


//A.Mobeck

Inför alla hjärtans dag Del 5

Missade att blogga igår :O Men var så förjordat trött då :/ Men igår så var jag med min familj som bjöd på god mat på Davidssons :) Det var jättetrevligt och Miriam bjöd på en serie bowling :P Grattis till mig! Jag fyller ju 22 INTE 23 idag :P Ska snart iväg och spränga Linghems målvakt, då vi möter dem i innebandyn :P Ska fan bli bra kul :P Sen blire fest hos mig! Så jävla roligt!
Grattis tant Sandra som också fyller år idag. Hon ringde och väckte mig kl 3 inatt för att säga grattis och påminna mig om OS-invigningen. Så jag kollade på den en stund :)
Fan vad glad jag är idag! :):):):)
Och det snöar! Det är så himla härligt, älskart verkligen! <3
Idag kommer Schulia till mig igen :) Det var jättelänge sen nu ju :/ Saknat dig gumman <3

//A.Mobeck



Inför alla hjärtans dag Del 4

Hejsan svejsan fan! Äntligen helg! Idag har jag inte tänkt så mkt alls för det har varit massor med skitmisstag av min arbetskamrat. Jobbigt att tänka åt två :P Men nu ska jag koppla av och invänta min födelsedag :P Nice som fan. Sen är det ju valentine på söndag :O Men jag vet inte om det är något märkvärdigt. När man har tjej så vet hon ju att man ska komma med blommor. Det är ju så kul! :S - Nämen, blommor till mig?! Vilken överaskning:O Hehe NOT! Har man inte tjej så känner man sig ju bara ensam den dagen. Man kan säga att jag dissar den dagen verkligen helt och totalt!

Kan ju ta upp en liten fundering iaf :P Om en kille inte vill ha en katt men hans föräldrar ändå ger honom en katt och så blir katten mer omtyckt än killen. Så måste killen flytta för att katten behöver ett eget rum.Undrar om killen skulle bli arg då? Eller om han bara skulle vara glad att slippa katten, eftersom han inte gillade den.

Varför vill tjejer inte ha snälla killar? :O

//A.Mobeck


Inför alla hjärtans dag Del 3

Heeeej. Idag har tankarna inte gått så bra alls :( Kännar mig så dålig och ändå är jag ganska glad ju :O Men jag tycker att man kan sammanfatta dagen med att säga att jag gjort bra saker idag :) Jobbet gick bra. Innebandyn gick bra. Och nu chattar jag och det går ju med bra :) Jag slår vad om att när jag ska sova så går det med bra :) Hörde en kille på tv förut som tyckte att dom skulle "lugna upp sig". Heter det så? :P

Några tankar om knark då... (igen) Tänk om man är utomlands så när man kommer i tullen så ber dom en att komma in och ta av sig kläderna. Fan vad skrämmande det skulle vara. Man har ju hört om folk som smugglat in knark utan att veta om det. Typ i arslet. Fy fan. Jag som inte ens vet hur knark ser ut. Men å andra sidan så kan man ju vara ganska lugn då. För om man har något i handen som man inte vet vad det är, inte fan kör man upp det i röven :P Och jag har verkligen ingen anning om hur det ser ut. Har aldrig sett knark :O Kanske skulle prata med någon som använder sånt, om man bara kan få ta en titt liksom. Bara så man har sett det. Lite som att gå på zoo för att ha sett en tiger IRL. Någon som har lite som man kan få kolla på?

//A.Mobeck

Inför alla hjärtans dag Del 2

Hejsan mina söta läsare och vänner (som läser bara för att vara snälla). Idag har jag jobbat inomhus :P Ganska roligt det med :P Men tänker gör jag ändå, fast lite sämre dock. Så därför varnar jag redan nu att det kanske inte blir lika knäppt som det brukar. I dagens tankar har det tex flugit lite fåglar och skalbaggar och faktiskt en och annan fladdermus. Men den musen jag tänker på nu fladdrar inte ett dugg. Men det är en sak jag tänkt på lite extra idag:P

Knark är ju bra töntigt tycker jag. Visst, en del är kanske lite nyfikna och provar i tonåren och så. Men om man är över 20 borde man inte ens tänka tanken att prova. Det är ju ingen vits med liksom. Det är ju inget grupptryck och ingen som säger att man inte får... Men det är klart, är man typ 70 skulle man ju kanske kunna röka på eller dra en lina(om man klarar av att andas in lite halvfort genom näsan) Det spelar ju ingen roll då ju :P Och då skulle nog ingen bry sig negativt. Alla skulle ju bara: Oshit! gubben är ju fan hög, springer med rullatorn! Hehe... Kul tanke... Karategubben!

//A.Mobeck


Inför alla hjärtans dag Del 1

Hej alla söta läsare! Idag har det varit lite snöskottning på taket på jobbet igen :) Det är så mysigt att gå där uppe och filosofera lite. Jag tänker mest på hur man vill ha det i livet... Jag vet vad jag vill ha :) Sen kom jag och tänka på mognad och ålder typ :P När man fyller 18 år så får man ringa och sjukanmäla sig själv i skolan. Innan man fyller måste en förälder ringa. Det tycker jag är ett väldigt dumt system, när man är 18 är man myndig inte mognare. Jag tycker att man borde få ringa och sjukanmäla sig själv när man börjar gymnasiet. För dom som missbrukar det systemet upptäcker då i tid att de ligger efter och kan ha en chans att mogna och rätta till sitt misstag. Om man är 18 och börjar missbruka systemet kanske man hinner ta studenten innan man mognat och fattat att man gjort bort sig helt. Men det är ju bara en tanke liksom :O

Sen tänkte jag på att om en bil är röd skulle man ju inte ta fel på den och en banan. Men om en banan var röd skulle man kunna ta fel på den och en tomat ju :O Läskigt ;P

<3

//A.Mobeck

Sanningen

Julia hälsar. Hon är snygg! Pratar med henne i telefonen. Hon säger: "Jag är snygg och bäst. Det är massa fransmän här, som försöker prata med mig. Jag svarar whatever. Och dom har frågat om jag kan knyta deras slips. Men det kanske betyder deras snopp så jag sa nej."

Ha! Jag måste erkänna en sak, jag slår tjejer, så fort dom säger emot. PANG!
Och Lindholm vet ni va! Vilken pundare, knarkar som fan! Finns ingen hejd pån! Men det kanske alla redan visste, jag fick nämligen veta de här sakerna om oss alldeles nyligen. Ganska kul :) Skulle vilja vara med när detta händer någon gång, verkar ju svinfränt :P
Var får man allt ifrån :S
<3

//A.Mobeck

Loka

Idag har jag skottat snö från taket på Möbelkompaniet :D Så jävla roligt det var :) Fattar ännu mindre varför alla klagar på snön. :o Hade det varit i juni så hade man varit genomsvett efter två skottningar. Men nu är man svettig, men så fort man slutar så blir man kall :) Bara att jobba på liksom :P Älskar snö och vinter<3

Idag ha mina tankar sprungit iväg lite till vänster och när jag skulle fånga dem höll jag på att ramla ner från taket. Men det gick bra. Jag tänkte på hur det skulle kunna vara om snön var tex röd.. eller kanske flerfärgad, som regnbågen. Vad härligt det skulle kunna vara :) Sen tänkte jag på hur gay det var att tänka så. Och då kom jag på att jag faktiskt kom ut ur en gardeob inne i affären igår. Men så kom jag och tänka på Matilda :) Då blev jag glad :P Och då kom jag ihåg vad jag tänkte på i duschen imorse. Då tänkte jag på hur det skulle vara om elefanter invarderade Sverige... Hmm. aa, jo.. Det skulle kunna hända :P

Fylle ju år om typ en vecka, lördagen den 13:e. 

Julia! Jag är inte din bitch! ;)

Superduper meducin

Nu går fan på torra land! Eller i snön iaf :P Såg fotspåren efter honom. Såg även spår efter en björn. Ringde polisen direkt! Läskigt sånt där. Polisen tyckte dock att det verkade som en väldigt liten björn. Typ som en katt sa dom. Men jag är helt säker på att det är en björn som smyger omking vid skolan och tänker äta upp hela skolbussen. Och det är ju förjävligt. Stackars barn! Vi har ju bara en skolbuss!

Fasen vad jag tänker mycket när jag jobbar :) Har planerat tre liv med olika sorters tjejer idag :P Och så tänkte jag på en annan sak, för priserna på sprit har stigit! :O Och man kan ju inte dricka vatten, för 70% av kroppen består ju redan av vatten. Hur skulle det gå på vintern, nä det fryser till :/ Illa, skärpning där!

Och så fundera jag lite på om definitionen av ordet spritproblem är "att systembolaget är stängt och spriten är slut" eller om det är "att man är portad från systembolaget"?

Och till sist vill jag nämna tre tjejer i min lilla blogg. Julia! Love you gumman, allt löser sig :) Matilda, du är söt :) Och Lindholm, jag älskar dig<3


//A.Mobeck

Kina

Jag har hört att kineser använder samma ord för kris som för möjlighet. Har forskat lite. Det gör dom inte alls. Det är som om man skulle tolka ordet bordslama som bord-slampa :P

"Vad fin du är på kortet, det ser inte ut som du" - Martina. Tack, det värmde x)

Idag har det inte hänt mycket i mitt hem :P Mest lite sketcher på tv :) Tänker på massa saker, vill träffa en person så himla mkt :( <3


Lassange! KUNG KUNG KUUUUNG!

Om man bor ensam diskar man innan man lagar mat.
Har man tjej diskar man efter att man lagat mat.
Så rätt Macke <3

Vet ni varför bror diktig har så stor näsa? Luften är gratis :)


//A.Mobeck

25årsfest

Eftersom Olivia klagar på att jag uppdaterar min blogg dåligt så skriver jag ett inlägg nu :P Det kan handla om kött eller fisk eller kanske kaktusar? Men jag väljer att skriva om hästar. Jag har sett en häst en gång. Vit var den. Fin som fasen :) Men inte lika fin som jag. What a hansome face! Kött fifan! Igår såg jag att grannen jagade en skata högst uppe hennes träd. det var lite fränt. Skatan flög precis när hon skulle ta tag i stjärtfjädrarna. Grannen är lite släkt med Piff och Puff skulle jag tro :P

 

Nu undrar jag lite om det går att reklamera lagningen på mitt hjärta. Den var tydligen bara en fusklagning :( I garantibeviset så står det något om frihet... Har ont i ryggen, känns som något vasst föremål eller något... <3

 

//A.Mobeck