The goodyear - Det goda året :D

Hello :D Tänkte lägga upp alla bilder som blivit tagna under året. Det är massor med bilder, från förra nyårsfirandet till årets jul. Med knutgubbe, midsommar, göteborgsresa, sillbord, titanix, ullaredsresa mm. Tänk vilket bra år jag haft. Träffat en ängel och flyttat till en jättefin lägenhet =) Livet leker :P Nu hoppas jag att 2011 blir ett super-år.

Vill passa på att hälsa till några med. Andreas (alla 3) och Dennis och August och Martina och Elin. Och så vill jag ännu en gång gratta Marina och Bob till deras julklapp. Sen till sist vill jag bara säga att jag har världens bästa familj :)
<3Hanna<3




Gott nytt Hjul!!!

Idag är det den stora dagen då vi alla firar världshistorens absolut viktigaste uppfinning, hjulet. Tänka sig att man för typ flera tusen år råkade komma på hjulet och idag så firar vi det med att ge massa presenter till varandra och äter god mat och umgås med nära och kära. Helt fantastiskt, eller helt sjukt kanske.

I våran lya låter vi härlig musik ljuda ur högtalarna, fin högtidlig musik som vi tycker passar en dag som denna, Idol-vinnaren Jay Smith, han är grym! Förövrigt så piffar vi till oss inför att få träffa tomten iår igen, tänk att det gått ett helt år sedan han var förbi hos oss. Hoppas att han har med sig den där bilen som jag önskar mig iår. Men det vore ju lite konstigt, hur skulle den få plats i släden? Eller han kanske har ett presentkort på en bil. Hoppas!

Hur som helst så önskar jag en riktigt jävla god hjul på er alla ;)