Srumpor med hål i?

Hej på er min kära läsare :O Har ni varit med om det någon gång, när man har ett hål i strumpan, precis så stortån sticker ut. Så står man och försöker pilla över frisk strumpa över tån så hålet hamnar under. Så skrapar man ihop lite garn så det blir som en bulle där. Så går man som om man hade punktering typ. Och så rätt som det är så står den rätt ut igen. Sådanna kalsonger har jag idag :P

Haj på er ;)

//A.Mobeck

4 nunnor

I himlen finns det en gubbe som heter Sankte Per. Han sitter där och släpper in en del och inte en del. Så en dag kom det 4 nunnor som ville in. Ni vet sånna som inte varit med om någonting. Så sa Per då att de inte fick komma in om de varit i kontakt med det motsatta könet. Så kom den första fram och sa att hon kommit imot pitten på biskopen utan mening. Men då sa Per att hon kunde tvätta fingret i spannen med vatten som stod en bit bort. Och så var det den andra nunnans tur och hon hade med varit där och petat med fingret. Jaha, sa Per då kan du med tvätta det därborta. Så blev det den tredje nunnans tur, men då sprang den fjärde nunnan förbi bort mot spannen med vatten. Och per ropade: VAD I HELVE, nej så sa han kanske inte, VAD Är DET FRÅGAN OM? Så sa han. Ehm, jag vill bara tvätta munnen innan hon stoppar ner hela röven. :D

//A.Mobeck

Ensaga

Det var en gång en brandbil som var röd och fin. Men det var en mercedesbrandbil, så den fick aldrig följa med ut på jobb med scania och volvo -brandbilarna. Så en dag när alla utom mercedesbrandbilen var uta på en stor brand kom ett till larm om en trafikolycka. Mercedesbrandbilen blev helt till sig och ringde till grannkommunens brandstation. De kom snabbt till trafikolyckan. På kvällen var alla jätteglada och hyllade mercedesbrandbilen för sitt kloka initiativ. Om han hade åkt hade det ju gått åt helvete helt. SLUT

Döpte en cd-skiva till bilen...^^

//A.Mobeck

Arbetskraft, svart eller vit?

Hejsan allahopa som läser denna betydelselös blogg. Idag har varit en bra dag med filmer. Jag kännde mig lite tråkig, men var seg som fasen. :P Nu har jag funderat lite och lyssnat på några åsikter. Det är ju mycket prat om svart eller vit arbetskraft. Jag funderar på att använda rosa arbetskraft när jag bygger hus. Dom är inte byggarbetare utan bögarbetare. Allvar alltså. Det kommer dit polacker i sina korta rosa kläder och trippar omkring. Men vilken tid det kommer ta. Man lär ju höra typ:
- Aj, jag fick en sticka i fingret!
Så kommar alla andra rusande.
- Men vadå? Har du brutit en nagel med?
Så säger man till lite argt liksom.
- Men komigen för fan!
-Men lägg av, vi har hela häcken full.
Så sitter dom där och på byggställningen, dricker camomill-te och visslar på smågrabbar. Sen när huset väl är färdigt så sitter alla skruvarna i fel hål.



//A.Mobeck

RESTEKPA

Hallå hallå. Nu var det lördag idag med. Nu har dom ändrat på facebook igen. Det är ganska irriterande tycker jag. Blir så förbannad, jag prostituerar! Nu är det ju så att det är svårt att köra om rosa bilar har jag märkt. En blå bil är inget svårt alls. Men rosa, fy fan! Yes asså :P

//A.Mobeck

Fotboll

Hallå hallå, det här är generalöverste major Andreas Mobeck som skriver lite kommentarer angående statens idéer. Hur kommer det sig att staten ska bestämma saker som är helt självklara? Är det inte bättre att dom slösar pengar på något viktigt?

Angående en kommentar som skrevs på förra inlägget så skulle jag gärna följa upp de åsikter, men det gör jag inte när någon är anonym.  Men jag kan ju be om ursäkt att jag tog Magnus Betners argument.

För övrigt så har dagen varit som en flicka i Juni runt jul.

Tjejer tänk er för när ni skaffar en "sommarkille" han finns kvär även på hösten och man kan inte bara lämna honom när man ska hem från stugan.

"Giv akt! Manöver!
Militären tar vad han behöver."


//A.Mobeck

Det strålar en stjärna

Hejsan hallå. Idag är det måndag och inte vilken måndag som helst. Idag är det den enda måndagen i vecka 43. Helgen har varit bra, jag har sett två bilar. Den röda bilen var inte lika blå som den andra.

Sen så har jag funderat på hur det skulle gå om man var med i ett maraton. Det borde jui nte gå alls, eftersom man springer. Men om man blir trött så kanske man måste gå och då går det ju. Men meningen är ju ändå att man ska springa, blir man trött och det är dags att gå så får man väl försöka jogga. Går inte det blr man ju tvungen att gå, men det går ju inte. Man vill ju vinna. Och för att det ska gå kan man ju inte gå, hur skulle det gå? Då kan man ju lika gärna gå. (Därifrån alltså.)

Jag har hört att det finns folk som tycker att det är för många aborter i Sverige. Va fan? Det finns lite mer 9 miljoner svenskar, ca hälften av dem är kvinnor och 3,5 miljoner av dem har aktivt sexliv. Säg att medelintervallen för sex är en gång i veckan. Det blir 182 000 000 samlag om året. Varav det blir 38 000 aborter. Är det mycket? Jag skulle snarare säga att det är för lite. Jag menar gå till ett dagis, hälften av ungarna där.. Ja..

Nu är det här inga exakta siffror men det är inte så långt ifrån verkligeheten.

//A.Mobeck

Brödbilar

Hej! Igår hade jag fredagsmys med Sussi, som blev level 50 :) Ikväll kommer Andreas och då blire Rigmor som får ta upp kampen i Azeroth :D

Jag har hört att det ska finnas brödbilar i vårat land. Har jag aldrig sett någon :O Vet inte om jag har missuppfattat något men det borde ju vara en bil byggd av bröd. Eller äre så att den kanske drivs av bröd istället för bensin? Jag fattart inte iaf :S Och sen undrar jag över en annan sak, varför i hela friden ska man behöva hoppa på ett ben inne på Mediamarkt?

CH jag vet inte vem du är. Bryr mig inte heller längre^^


//A.Mobeck

Jaha

Hej alla fula medresenärer, vi har just passerat ytterligare en arbetsvecka på det här året och nu väntar helgen med sång och dans. Eller iaf något slags parningsrop och omkringvinglanden till dålig musik. Själv sitter jag här i mörkret bredvid något som ser ut att kunna vara ett berg. Det är det inte, utan min plastblomma som lyckligt tittar på mig. Den är grönare. Bakom berget kan man se en lätt vind dra en skottkärra över en kulle med bananer. Nae det kan man faktiskt inte men om man blundar och anstränger sig så kan det faktiskt bli så att man ser det. Det som dock inte framgår är om kullen är gjord av bananer eller om det är bananer i skottkärran.

Jag har ritat en jättefin bild som tydligen Embla har ritat. Den skulle hon ge till sin farfar. hehe....

Norrköping kallas tydligen för Snövit och dem sex dvärgarna. Finns ingen Glader där... HAHA. LOL.

Så om CH inte är min syster, vem är det då? ;)

//A.Mobeck

Oj då

Nu har jag varit så helt totalt inne i en film att jag helt glömt bort att blogga på ett tag :O Men nu är jag här. Och nu ska jag berätta om en tjej som trodde hon var jätteduktig på att hoppa över en blå bil. Hon skulle visa det för mig och när hon tog fart och började hoppa så såg det ju bra ut, men hon landade på motorhuven. Hon blev jättearg och sprang därifrån skrikandes att hon visst kan. Jag gick fram till bilen och såg att den var omlackerad, den var röd egentligen. :)

Nu sitter jag och undrar om CH i mina kommentarer är min syster?

I övrigt har veckan varit bra, jag har inte ätit någonting. Hejdå ;)

//A.Mobeck