Undan!

Hihih, nu har första semesterveckan gått och jag har LANat med Andreas :) Det har varit mysigt :P

Igår såg Hanna och jag på friidrotts-EM. Det är konstigt, när tex Tre kronor missar VM finalen så är säger media att de spelade inte så bra som dom borde och hur besvikna alla är på dom. Men när en person kommer fyra i friidrott så är han/hon jättebra och en riktig kämpe.



Städning


Kajkalas

Sitter och läser tidningen såhär på förmiddagen till en dag som jag tror blir kanon, hoppas bara regnet håller sig tillbaka. Kajkalaset ute fyrudden där Titanix spelar ikväll :) Det ska bli roligt och jag tycker att det är bra av Ida på udden att fixa så det händer något i viken.



Chipendales

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


Några tankar om arbetslöshet

Hej. nu var det ett tag sedan jag skrev här. Men det händer så mkt just nu. Och jag har så himla kul :) Love it! Hanna är så underbar =)
Har iofs hänt tråkigt med. Fått stryk :O Dennis fick tennisarm och en kanonfin piercing som han ska ta bort. Jag fick bara hjärnskakning och typ ont i käken.

Men iaf, nu har jag lyssnat på flera personers åsikter och tänkt lite själv. Många pratar om den stora arbetslösheten som framförallt finns bland de unga. Man vill införa en billigare lön för unga för att arbetsgivare ska kunna anställa dem. Det verkar lite konstigt när det stora problemet är den arbetsinvandring som tas så himla positivt. Jag tycker inte att man inte ska ta in folk som är duktiga från andra länder, men jag tycker det är fel att de tas in pga att de är billigare att anlita eftersom de inte har samma kollektivavtal som vi svenskar.

Jag tycker därför att man ska sätta in en lag där man som arbetsgivare är tvungen att betala utländska arbetare enligt svenskt kollektivavtal.

Värdelöst!

Hihi, sitter här, har fått helg :) Får se om den varar enda till onsdag eller om jag ska jobba något på måndag och tisdag. Sofia är här och fixar lite :) Hon är så duktig. Tack snälla! <3

Har varit i Gusum idag :O Fint vare... Haha kul. Nae men där var jag iaf med lite möbler och så. Och så har jag även varit i typ Gryt. Det var kul. Dom var roliga där. Som jag typ. Eh aa juste.. Åh jag vill till gbg i sommar. Undrar om man kan få ihop något gäng och åka dit.. Där är så roliga männskor har jag hört. Dom är typ som dom männsikorna som jag såg på en film en gång. Jane Bomb hette den.. Nae nu fåre vara nog! Herrrrå!