Eric Saade

Varför får inte jag säga, när Eric Saade?

Man blir ju lite nyfiken på hur ofta Eric har sjungit för att få Molly Sanden ner mellen lakanen. Dock känns ju låtvalet ganska enkelt.

"Molly. Molly. Molly, Molly mus"

Rollerblades

Har ni tänkt på hur en groda ser ut?

Demokrati

Visste ni att det är den yngsta brodern som tog över rollen som diktator i Nordkorea? Man blir ju lite nyfiken på varför inte äldsta sonen fick jobbet, så som alla trodde det skulle bli. Kan det varit så att dom satt vid matbordet och pappan frågade vad dom skulle göra på semestern.
"Åka och kolla på kärnvapen, kolla på något stort militärfält eller kolla på en fabrik med barnarbetare?"
Varpå äldsta sonen utbrister: "Jag vet, vi röstar om det!" (Och där försvann hans chanser att bli diktator..)
Lite nyfiken blir man ju, det kan ju ha varit så det gick till...

Sommarkatter

Hej. Gaygala igår.. När ska vi ha "ej gaygalan"? Tycker det känns fruktansvärt fjantigt. Vilka sitter i juryn och bestämmer vem som ska få de olika priserna? Och vad är kriterierna för att vara nominerad till dem?
Anton Hysen, årets homo/bi/trans. Han får priset för att han är tuff. Han vågade komma ut ur en graderob som han precis upptäckt att han hamnat i. I en fotbollsfamilj dessutom. Oj oj oj vilken annan bög hade vågat det? Det är underbart att dom diskriminerar sig själva nu när all annan diskrimering nästan försvunnit. (Y)

Jag har kommit på en sak. När en tjej vill att man ska vara mer hårdhänt i sängen, då vill dom typ att man ska slå dom :O Asså jag är verkligen inte sån, har svårt för våld, det jag skulle kunna göra är att misshandla psykiskt istället.. "mmm...aaaa...vad fet du är...yeah..." Undrar om det kan funka :P