Jag är så glad!

Hej på er småfisar! Jag är så himla glad idag, dels för att jag ska till Elmiamässan på fredag men mest för att FBK åkte ur igår :D:D:D Det är så himla skön känsla :) Idag har jag varit i Åtvidaberg och lämnat möbler. Var hos en jättetrevlig familj. Var kul, även fast dom var med hela tiden när jag monterade soffan :P Very nice.

Tankar om att ragga: En bra replik som jag brukar köra är: -"Hej, min snopp dog just, är det okej om jag begraver den i dig?" Brukar inte bli bra alls :S Hörde en annan riktigt bra igår. -"Hej, jag slår vad 200 kr om att jag kan stoppa k***n i din f***a utan att vi har sex" Blir nog att prova den nästa gång.. Ska bara panta ihop till de pengarna, för jag tror inte jag vinner det vadet. Men jag tror Julias replik är bäst iaf: -"Snygga skosnören, ska vi kn***a?

See ya bäjjbysar!


FBK :S

YES!

<3



Helgen

Hejsan hallå :P Helgen har varit okej typ. Var hos Hannas i lördags där vi satt och pratade och drack lite. Kunde ju ha gått ut med tycker jag, var ju mkt folk ute.. Men trevligt hade vi ju, bara att Emil var så jävla feg. Kommer dock inte ihåg något mellan 2 och 3 skumt :S Igår spelade vi match, fasen vad trött man blir fort när man har alkohol i kroppen. Har nog inte spelat så sen förra säsongen. Riktigt jobbigt. Gjorde ju 1 mål iaf :P

Grattis till Julia och Dennis som förlovat sig :) Så glad för eran och speciellt Julias skull. Alla vet ju att Dennis egentligen tycker om någon annan. Men eftersom Julia så gärna ville så gick han ju med på det. Gulligt tycker jag :D KRAM på er båda två!

Var nyss nere på affärn och köpte drickat till Elmiamässan :P Det ska bli sååå kul :D Längtar som fasen :)

Kungen!

Hej. Vill börja inlägget med att säga att jag är så jävla snygg. Fest hos Hanna ikväll då :) Time for an beer? Kanske... Har tänkt på hur dumt det är med att man har siffror för varje våning. Hur lätt är det att komma ihåg liksom. Tex när man parkerar i ett p-hus. Dom skulle ha meningar för varje våning ist. tex "Din farsa är en pedofil" det kommer man ju ihåg. - Var parkerade du bilen? - Vid "Din morsa är en slampa".. Så mkt lättare att memorera.


Smörgås > Rotmos Rotmos är så äckligt. Men om man tar bort allt pålägg och låter mackan ligga en vecka så är Smörgås > Rotmos fortfarande.



Guldkorn

Hej, jag skulle bara säga att jag håller med Julia! Sen har jag hört en tjej på radion idag. Det var coolt och ganksa nytt :D Ingen innebandy idag, sista matchen på söndag sen äre slut :/ Sommarbandy någon?

Och så har jag kommit på att om man gör ett bra ifrån sig när ens tjej vill att man ska typ städa, diska, tvätta eller handla mm. så blir det ens jobb för alltid. Så därför gäller det ju att komma ihåg att man ska misslyckas med allt första gången. Jag gör så, tex första gången jag har sex med någon är jag skitdålig.... 8-) Hmm... Eller nåt ;P



Skatten kommer tillbaka!

Wii jag får tillbaka pengar på skatten iår igen :) Inte så mycket men ändå lite :P Idag har det inte hänt något kul alls och därför blir det inget kul inlägg idag heller. Måste ju inspireras av något. Såg iofs en ganksa ful bil i ett skyltfönster förut. Den ska jag verkligen inte köpa. Och så hörde jag på radion att det var som förslag att skicka lila brev till torskar så att andra kan se att dom köper horor. En smart ide tycker jag. :D Nu ska jag äta mums!

Dagens jämförelse!
Kalender < Film Mycket roligare att se på film än i kalendern. Men Kalender = Film om din mamma är med i kalendern.

Batterier

Hey babee ;) Jaha så har det gått en hel dag till. Kändes som om den här dagen skulle gå skit imorse. Det blev inte så farligt, men det var ju inte den bästa dagen man varit med om iaf. Lite kul vare när det kom in en kvinna och frågade efter vägen till en statoilmack, jag förklarade vägen så att hon var tvungen att åka ut till E22 och sedan köra söderut och svänga vänster när hon såg Valdemarsvik på en skylt igen. Och sedan svänga vänster vid nästa "stop"-skylt och följa den vägen en kort bit. Nae det gjorde jag inte, men funderar på att göra så om det händer att någon frågar. xD

Nu har jag tänkt igen. När man pratar i telefonen så kan man ju avsluta samtalet med en känsla. "Jag älskar dig" klick. Men det går ju bara när det har gått så långt. Vad oväntat att höra: "Jag gillar dig massor och vill äta middag med dig i helgen och ev ligga med dig efteråt" klick.

Vad enkelt det har blivit att onanera med då. Förr var man tvungen att leta reda på ellos-katalogen, bläddra fram underklädessidorna och sen luta sig tillbaka. Nu för tiden är det ju bara att sätta sig vid datorn, luta sig tillbaka och gå in på www.ellos.se och klicka på en länk.

Equal of the day

Skata < Ölburk Öl är så mycket godare än en skata. Men Skata > Ölburk om ölburken är tom och jag har ett luftgevär i handen.

Gardiner

Oj vad länge sen det var jag skrev nu då :O Helgen har varit ganska bra :P I lördag kom Dennis, Andreas, Andreas, Jocke och Hanna hit och vi hade det trevligt :) Saknade Julia lite men hon hade ju kul på annat håll :P Igår blev det en film med Hanna på kvällen efter en väldigt lugn söndag. Och idag vaknade jag med solen i ansiktet och den värmer så himla underbart skönt :D Ikväll blire väl att träna innebandy med sörping igen :)

Equal of the day

Soffa < Säng Sängen är så mycket skönare att sova i. Men Soffa > Säng om man är full, då kan man somna mitt under sällskapsspelet och ändå må lika bra som om man lagt sig i sängen.

Grattis till Matilda som fyller 16 idag. Dags att börja övningsköra då?! ;)

Roadtrip

Jaha, nu är jag pigg igen :) Åkte ju kl 01.00 med chefen till Arlanda och var hemma igen vid 07.00 imorse :P Tack Josefine för ditt jättesociala sällskap xD Det var skönt att slippa åka själv hem :P Somnade bara en gång, mellan Nyköping. Det var väldigt lätt att köra till Arlanda :P Bytte inte fil en enda gång genom hela sthlm och inte heller när vi skulle hitta på arlanda. Skönt vare :) Sen på vägen hem kom vi på att det skulle vara ganska oväntat om man körde om en bil och så precis när man passerar stöter till den andra bilen och så plötsligt byter man platser och sitter i den andra bilen. Det skulle vara lite märkligt. Sen påstod Josefine vid ett tillfälle att vägen inte svängde längre, men den svänger hela tiden bara att det inte syns. Ajusste vi såg en lastbil med xD

Equal

Hej, idag har jag jobbat. Det har gått mycket bra. Jag har kört möbler till olika människor runt om i Sverige. Fast alla ställen var ganska nära Västervik. Några var tom inne i Västervik. Sen har jag tränat innebandy och lyckats få till det så jag kan vara med på matchen på lördag :) Jippi!
Magsjuka är inte kul :( Imorse var jag magsjuk i 5 minuter :S Vaknade av att jag var tvungen att kräkas. Sparng in på toan och drack lite vatten, svalde kvälvningarna, drack lite vatten till. Vilade stående en liten stund och sen kissade jag och gick och la mig. Hatar verkligen magsjukan :O

Nu har jag tänkt igen :)
Saker som är lika mycket värda. Eller jämnlika typ. Det kan ju vara kul att jämföra olika saker xD

Kille = Tjej Dom är likavärdiga, men Kille > Tjej om tjejen har mens.
Bil > Häst Med bilen kan du ta dig mycket längre. Men  Bil < Häst om man blir hungrig.
Meteor > Dinosaurie Meteorer utplånade dinosaurierna.
Men Meteor = Dinosaurie om dom hänger på en killes vägg (Han får aldrig ligga)
Bil > Tjej Bilen är mycket billigare. Men Bil < Tjej om vi pratar om min bil.
Täcke > Takplåt Det är ju skönare att sova under ett täcke. Men Täcke = Takplåt om det börjar brinna.
Öl > Vatten Ölen smakar ju mycket godare. Men Öl > Vatten öl är fortfarande bäst även om det brinner.

Imorron ska jag köra min chef och hennes kompis till Arlanda kl 01.00. SKa bli lite trevligt xD

Dagens inlägg får nog 3/5 soppskålar


Resa långt bort?

Hej. Jag försöker fixa videoblogg men min dator gör ju lite som den själv vill :S Så jag skriver ist. Har ju funderat på att åka utomlands någon gång. Men jag vet inte riktigt var asså. Jag har varit nästan överallt i mina fantasier och det finns inget ställe som lockar alls faktiskt. Hela världen suger. Jag är ganska noga när jag drömmer mig bort och jag tror att det är väldigt verklighetstroget. Jag har ett par exempel.
Thailand:
Det är för mycket sol, man måste ha en vit tröja på sig för att inte bränna sönder sig. Fint blått vatten. Sand överallt. En gammal gubbe som säljer en ung vacker klamydiasmittad hora. Sen kommer det poliser och håller mig och två turister till som gisslan.
Italien:

Soligt och fint. Vita hus. Dålig asfalt överallt. Typ inget gräs alls. En gammal gubbe som köper en ung vacker hora. Sen kommer poisen och anklagar mig för mord.
Brazilien:
Soligt och skitigt. Bruna hus. Jord överallt. En gammal gubbe som byter till sig en gammal ful hora mot tobak. Och så blir man skjuten av polisen för att man sett det.
Frankrike:
Trångt. Mycket stål. Två gamla gubbar våldtar en turist och säljer henne till en annan turist efter det. Polisen kommer och kör upp en baguette i pastejköket.

Men det finns ett ställe jag kan tänka mig att åka till.
Finland:
Sol och lagom varmt. Granskog med grusväg och fina asfaltsvägar i städerna. Gröna fina tomter. En gammal gubbe som bjuder på en sup. En ung vacker kvinna som bjuder på en sup. En liten pojke som bjuder på en sup. Polisen kommer och frågar om det finns möjlighet att få sig en liten rackare.




//A.Mobeck

Virsbo

Hejsan, idag har jag varit iväg till Virsbo med sängar :P Min kusin följde med mig, så jag slapp vara ensam :) Det var trevligt. Det var väldigt vackert däruppe. Var som att kolla mig i spegeln.

Hörde på radion att Nordkorea ska få en ny ledare, Kim Jung-un. Så man får inte döpa några barn till det och alla som heter så i Nordkorea måste döpa om sig. Så tycker jag det skulle vara i Sverige med. Men jag vill gå ett steg längre, när Victoria tar över tronen får man inte döpa sina barn till Victoria och alla som heter det måste döpa om sig till Birgitta-Britt. Eller kanske att man får välja på Rakel-Bärta, Gertrud-Märta och Pär.

Snart så :) Hihi <3

//A.Mobeck

Lågt

Hejsan. Tänkte vara seriös och skälla på en person nu, men jag orkar inte. Tycker mer synd om den det drabbar. Hoppas det slår tillbaka hårt och snart.

Lite på samma ämne ändå nu :P Man lär ju sina barn massa saker. Jag kommer vara rak och ärlig mot mina barn :P Frågar min 2åring varför mamma är lite tjurig så ska han/hon få veta att det är den veckan. Och om samma barn undrar var barn kommer ifrån så kommer jag säga det med. Sen kommer jag lära dem lite viktiga saker, som tex:

"Lek inte med tändstickor" om du inte vill ha kul förstås. (Det är inte mordbrand om det inte är med flit)
"Spring inte med saxen i handen" utom ibland. (Det finns tillfälle att göra det. Tänk att man står och klipper ehm ett papper och så kommer det in en tjuv. Då äre ganska bra idé att springa mot honom/henne med sexen. Och hugga honom/henne i benet.)
"Prata inte med främlingar" om du inte vill träffa någon någonsin!
"Ta inte emot godis från gubbar" om du inte vill ha. Däremot ska du inte suga kuk för att få godiset.

Vi såg en kille lära en annan att cykla igår :)





//A.Mobeck

Graninge

Hejsan svejsan i vårkänslosverige. Igår var det jag och Denka som satt och såg på television. INTE melodifuskivalen. Idag ser det ut att bli finfint väder igen. Kanske skulle gå en sväng idag med då. Fast med några kläder på sig iaf :P

Jag undrar lite varför det heter Mellanöstern. Hur kan något ligga mellan ett ställe? "var ligger gamla stan?" "typ mellansöder" Helkonstigt ju. Sverige kanske inte ska heta Sverige utan mellanfinland.
En kul grej som vi såg på tv igår är ju om man utklädd till liemannen gick in till folk på ett ålderdomshem mitt i natten och väckte dem. xD

Jag ringde till ett ställe angående min faktura för ett tag sen och fick naturligtvis stå i kö och grejer. Så jag blev lite smått sur och skrev ner ett vanligt gammalt analogt brev: Kära företag, denna månaden är det många som skickar räkningar till mig, jag betalar så fort jag kan. Ni är nummer 84 i kö.

"Is gay a nationality?"

//A.Mobeck

Stolar

Hejsan alla mina sköna läsare! Idag verkar det bli en fin dag :P Hoppas Julia kommer med :P

Jag har funderat och kommit lite fram till saker som är intressant. Varför ber man folk att sätta sig ner när man har en dålig nyhet? "Jag har dåliga nyheter, sätt dig ner". Man säger ju aldrig "Jag har jättebra nyheter, stäl dig upp". Men det borde man kanske börja med, och "Jag har jättedåliga nyheter, lägg dig ner". På tal om att ligga ner, varför köper man en bäddsoffa? En vanlig soffa går ju med att ligga i. Inga problem. Efter några öl blir ju allt en säng, man kan ju ligga överallt. Efter många öl blir ju iofs allt en toalett. xD Och på tal om att sitta ner. Har ni tänkt på hur paradoxt det är när man sätter sig på en uppvärmd stol. Det är skönt och äckligt på samma gång. Den är varm och härlig, men hur gjorde personen innan för att den skulle bli det? :P En annan sak som jag tänkt på. Man sitter ju nästan vad man än gör :O Om man ska ta det lugnt hemma så sitter man ju, men man sitter också om man ska någonstans (i bilen, bussen..). Man sitter när man äter, men även när man ska göra sig av med maten (toaletten).

Det var bara lite tankar jag hade... :)

//A.Mobeck

Kalaspuffar

Hejsan, min katt är elektrisk :O När man klappar honom knastrar det och om det är mörkt så ser man små blixtar i bland pälsen :P Undrar om det finns ett sätt att få ut energi så jag kan driva typ min mobilladdare :P Igår provtränade jag med sörpings innebandylag. Det var ju ganska enkelt, kände mig ju inte helt borta precis :)

Jag har tänkt på hur det ser ut när man sover. Tänk om man skulle sova som en jävla dåre :O Typ med benen ovanför huvudet eller kanske ena benet på golvet. Det skulle ju se bra roligt ut. Jag tror Julia sover så i smyg :O

Sen så har jag tänkt på en annan sak. Ibland har jag hört folk säga att tex en matbit är för torr. Hur kan den vara för torr? Den är ju torr. Jag menar man kan ju tex inte vara för död :O Man är ju lika död vare sig man har 10 skott i hjärtat eller ett. Man kan ju iofs säga att man är halvdöd. Men isåfall skulle det kunna bli att något är halvtorrt. Men vad jämför man med då? Ska man hälla vatten på det så det blir blött? Vad är det för något som är i mellan blött och torrt? Om det inte är torrt eller blött? Asså för att något ska kunna vara för torrt måste det ju kunna vara för lite torrt och då undrar man ju när det börjar vara torrt.

På tal om död. Man säger att den i kistan har kommit till en bättre plats, men jag vet att om man bara åker några mil söderut så hittar man en bättre plats utan att man behöver vara död :O

"Fina flickor kommer till himlen, grymma tjejer kommer flera gånger"- Emelie

//A.Mobeck

Skrivbordlådeomläggare

Hallå på er alla filurer! Idag har jag slagit ihjäl mig en gång bara :) Första gången sen jag började på Möbelkompaniet faktiskt :P Halkade precis när jag skulle gå upp på bak-liften och gled in i den och fick lite jätteont i smalbenet och sen satte jag mig på arslet. Men stolen höll jag ovanför marken hela tiden :P

Har ni tänkt på hur det kan vara när man liksom ska klia sig i näsan och så är det massor med folk runt omkring som ju skulle tro att man petar snorgubbar om man kör upp fingret. Så går man och liksom smygkliar och blir helt stel om någon säger ens namn. Ungefär så var det för mig igår fast jag hade byxorna nere och handen i röven. Haha, nej så var det naurligvis inte, men den personen som det egentligen var vågade inte att jag skrev hennes namn här :P


Jag är inte lat.. Mer så att jag är energisnål, och därmed miljövänlig!

"Ligg med vem du vill, men fråga hemma först" - Titti på Rix-FM

//A.Mobeck

Kameldrivare :O

Idag har jag haft kul. Det är sant. Jag var där :P Kom in på ica och blev stoppad av en sån däringa försäljare. Han sålde ju mobilsaker. Jag sa att jag hade halebop och då kunde han inte fixa något bättre sa han. Så frågade han vad jag har för internet. Och jag har ju 100 mb/s och betalar 379 kr/mån med tv och telefon inräknat. Då sa han "shit, det var svårt att slå, bra grabben, du har jävligt bra grejer". Vad nöjd jag är då :)

Tänkte berätta en sak när det gäller att gå på bio med barn. Tex min lillebror (5år). Då vill ju säkert han se en barnfilm. Och det är ju sååå jävla tråkigt. Jag menar skulle jag välja film efter min egen smak skulle det ju bli en porrfilm. Men aa, då kanske man kan tänka sig en kompromiss. En barnporrfilm.. Men då skulle ju båda bli jävligt bevikna. Brorsan bara, vad handlar den om? Och jag fattar liksom inte heller handlingen. Nja det skulle nog bli lite halvdåligt. Typ 1/5 pennor.

Julia ska tydligen börja äta mer mat, för hon har gjort ett extra hål in till sin mun ;)
Och jag vill med bo med Dennis :O

//A.Mobeck

XXX


Dansbander o'yeah

Hej allahopa. Mobeck's blogg ger....fan i att bry sig om att det är några som inte kan läsa. Igår frågade jag en tjej om hon vill komma och ta en liten luring. Men hon sa att hon känner av det direkt i benen. Jag tänkte vadå då?
- Svullnar dom eller vad?
- Nej, dom bara särar. xD
Så har jag hört att man måste ha recept för att få viagra. Tycker ju att det borde räcka med ett foto på sin fru :O

Idag komer guliga Hjulia til mig och vi ska gå en sväng, typ en långpromenad. Som en sån som dom gör i en bock jag såg stod i en afär. Julia är rollig tyker jag. Och hon kan ju det där med svenska har jag hörrt. Hon gilar at göra utflyckter med. Det kan ju vara ganska roligt kan ju jag med tyka. Som en gång när jag var med en nära vänn i skoggen. Det var trevligt tykte jag. Och idag kan det ju som sagt bli yterligare en utflyckt. Jag ska ta med mig kameran så jag ta litte kort. Dom kan bli finna.

"Det var som fan, sa bonden som mötte biskopen"

//A.Mobeck

Fångö

Hejsan, igår blev det inget Linköping :( Så Dennis och jag tänkte att vi tar båten ut till Julia på Fångö istället. Men när vi kom till Fyrudden så var ju sjön borta :O Tur att Julia och Sissie råkade vara där med skotern :P Så vi åkte skoter på det som varit en sjö. Nu såg det mer ut som en jättestor bandyplan. Det var lite vågor kände vi :P Det var jättetrevligt, vi såg på tv och spelade kort :P Gud vad en massa idéer vi kom på :O Men nu har jag blivit lite dum så jag har glömt bort alla :/ Ikväll blir det troligtvis att se på ett par filmer ;P myyyys :)

Det var så mycket jag skulle skriva men det är helt borta ur huvudet. Måste ha blåst ur när vi åkte skoter. ;O

Kärlek <3

//A.Mobeck

Kung fu mannen

Hallå där, kött & blåbär. Gillar det här vädret :) Det är så tom jag får vårkänslor :D Very brrrra ;P Idag har jag jobbat :) Var en kanondag, vi sålde massa saker ;P Igår var Andreas och Dennis hos mig och såg på film. Jag hittade min karraktär i twilight :O James, den vampyren som vill döda tjejen. Han slår henne massor. Passa in på mig som fan ju ;O Sen så märkte vi att vampyrerna i filmen ha olika superkrafter. Edward då t.ex kan ju läsa andras tankar :P Så vi spekulerade lite i vad vi skulle vilja ha för superkrafter. Dennis ville ha att han gör så andra blir täppta i näsan, det är ju jättejobbigt. Jag skulle ha att det kliar i örat, sådär att det inte går att klia tillbaka hur mycket man än försöker. Andreas sov typ nästan och kom inte på någon egen. Han tyckte nog vi var korkade? Hmm... Or did he? AMEH! haha..

Nu sitter jag här och känner att jag behöver gå på toan, men var ska jag göra det då? Jag har ju liksom en liten tvångstanke. Jag kan helt enkelt inte gå på privata toaletter, måste gå på offentliga. Kanske skulle gå bort och bajsa på bilisten :P Lyssnar på Eddie idag, är så partysugen men var är Julia?! Min bästa partyvän.. Måste ju klara mig utan henne jättelänge :O Men hon kommer ju snart igen iaf :) Saknar na ju ;) Sen blire linköping.. Kanske.. Om Andreas kan bli frisk! Vill inte åka dit utan honom, A-laget är ju skitviktigt :O

Mera brännvin!

//A.Mobeck

Jahoppsan

Halloj på er era snyggingar, och Andreas. Idag har jag varit ute och tagit lite kort på Vile, Embla, Vidar, Sandra, Andreas och deras fina snögrotta :D Den är jättestor och dom ska sova där inatt :P Själv ska jag spela match ikväll. Vi möter åby :O Jag ska väl försöka vara bäst som vanligt :) Sen ska jag sova och sen jobba och sen till Linköping på Fäst :D

Undrar om man vågar bli komiker? Det är ju så jobbigt när folk säger som tex Matilda sa i somras efter att jag varit hos bla henne.. - Säg något kul. Du är ju så rolig. Skulle jag gå fram till en storvuxen person och säga. - Kan inte du äta lite, du är ju så tjock. Hmm, det är ju lite konstigt. Men nu när jag är så rolig kan jag ju berätta en liten kul grej. Som att driva med dom som jobbar i sexaffärer. Kolla på en doldo, så kommer hon som jobbar där fram och undrar om man behöver hjälp. Så säger man att man ska köpa en till sin kompis. Hon är typ i din storlek, kan du prova om den här passar? Eller när man betalar en vibrator och dom frågar om man vill ha en påse ska man svara att man tar den på sig direkt.

Jag drömde en skum dröm i natt :S Tur att Julia var med i den och ordnade till det i slutet :O

Grattis på 42 25-årsdagen Håkan <3



Embla i grottan innan utbyggnaden ;P



Embla och Vile ovanpå grottan. Elitfotografen^^

//A.Mobeck

Paj

Hejsan svejsan :P Idag har jag jobbat :P Kul kuk.. Nu gör jag en paj till Julia :D Den kommer vara jättegod och kommer nog vara slut innan hon kommer och smakar :P Har funderat på att byta ut min mobil mot en vanlig telefon.

Puss puss <3

Och så vill jag hälsa till Josefine :P




//A.Mobeck

Jehovas vittne hälsar på mer än en gång

Hej, jag har haft DOM här. 2 gånger och dom kommer tillbaka, det sa dom :O Så jag ka förbereda mig för krig. Måste bygga upp försvaret. Har ju funderat på att få fram hatmusik och spela lite lågt i bakgrunden och sen bjuda på kaffekask. Och hoppas att dom ser mitt kylskåp :P Och så kan man kanske föra en liten dialog:

- Men vem av gudarna tror ni skulle vinna en curlingmatch?
- Det finns bara en gud.
- Men vem av Gud och Jesus då?
- Det vet man inte.
- Nej men gissa?
- Jesus kanske, han är ju yngre.
- Vem skulle vinna en match i Dart då?
- Gud kanske, eftersom Jesus vann innan.
- Men en match i COD då?
- Vad är det?
- Men en match i karate då?
- Dom slåss inte.
- Men en match i DOA då?
- Vad är det?
- Kampsportslek, Dead or alive.
- Dom slåss inte.
- Men om Jesus har ett land och Gud ett land, em skulle vinna i krig?
- Krig är djävulens påfund.
- Jaha, men vem slåss djävulen mot då?
- Gud.
- Vem skulle vinna då?
- Gud, för han är god.
- Mums!
- Va?
- Men varför är det krig då?
- Vad tror du?
- Men jag tror att det är krig för att det finns flera gudar som vill bestämma själva om världen.
- Men så är det inte.
- Vilket hockeylag håller ni på?
- Linköping.
- VA?! Då var det slutdiskuterat, försvinn och glöm att det bor någon här!

Någon som har ett bättre förslag?




Mitt kylskåp..

//A.Mobeck

Vadvarehanhettenuigendå?

Kära sångare! Nej läsare.. Kära läsare! Jag vill börja med att tacka alla mina fina sms-kompisar som förgyllt min dag när jag åkt omkring på vägarna :D Synd bara att min bästa sms-kompis inte har någon mobil längre :/ Idag har jag sett massor med saker då jag åkte till Västervik via Åtvidaberg med diverse möbler. Tex såg jag harbajs på ens gång fram till dörren. Och så såg jag en tant som ville ha mig? Och så fick jag snickers av en kille :) Och så när jag satt där, tänkte jag helt plötsligt på vad det är som gör mig glad. Och kom fram till att det är ju Julia :) Det var ju iofs jättekul, men jag hade ju förväntat mig att det skulle vara jag själv. Förövrigt har dagen varit bra, jag har nyst säkert 200 000 gånger. Det var intressant. Som en skånsk mjölkko. Gillar att jag började inlägget med att göra en Calle den 16:e xD

Och en liten fråga då. Varför finns det svarta rådjur?

Dagens citat: "AMEH!" - Julia

//A.Mobeck

Kungligheter

Hejsan :O AMEH! Idag är jag så himla glad :D Jag har tänkt lite och kommit på att jag är jävligt glad över att få uppleva att vara ung. Har märkt att det finns en del människor som aldrig varit det. Dom måste ha typ uppstått när dom var 25 och så fick dom barn direkt. Det måste vara skittråkigt. Att adrig få varit med om alla kul saker som man gör när man är ung.

Fan jag hann verkligen inte med allt som jag tänkt igår. Idag fick jag reda på varför. Det var en jordbävning i Chile som gjorde att jorden fick fnatt och snurrade till lite. Så gårdagens dygn var 1.26 microsekund kortare (microsekund=miljondels sekund). Så nu fattar man ju varför man inte riktigt hann göra det man planerat.

En annan sak som vi tänkte fram i helgen, Emil som tänkte mest, var ju lite om tidzonerna. Om man t.ex har sex på flygplanet som går mellan t.ex Japan och Usa. Då måste man ju ta morgonen före piller när man landat. Eftersom man då är ett helt dygn efter. Dvs att man åker från Japan 20100302 kl 18.00 så är man framme i Usa 20100302 kl 06.00. (ca tider). Undrar om 10.000 metersklubben säljer dem utanför flygplatser där detta kan hända?

"Du petar ut all kål för att det är äckligt men suga kuk, det gör du" Skönaste citatet på ett tag :D

//A.Mobeck

Jag slog te na!

Hejsan, jag tänkte berätta om mina tankar vad det gäller att slå någon. Jag kan ju börja med att skriva att jag tror inte jag har slagit någon i hela mitt liv. Brottat ner någon när man var liten kanske. Och tanken på att jag skulle slå en tjej finns ju inte ens. Jag tycker inte det är någon stor skillnad på att slå en tjej eller en kille. För om jag skulle gå på en kille och slå honom skulle jag få rätt så mycket stryk av honom då. Jag tror detsamma skulle hända om jag slog en tjej. Dessutom tycker jag att man är ganska korkad om man slår någon som man "tycker om". Känns inte som om det är kärlek. För normalt sett så gör ju en person som blir slagen slut. Det skulle jag göra iaf. Det vet jag dom som har gjort. Och det tror jag att en tjej skulle göra med mig, om jag slog henne. Så därför skulle jag nog hellre ge en kram till någon som jag tycker om. Jag anser att i ett förhållande (vän eller flick/pojkvän) så ska man inte kunna bli arg på varandra. Då är det ju något som är fel. Jag är inte så gammal men den lilla erfarenheten jag har av mina kärleksförhållanden så ska det ju vara som att ha en bästa kompis, med den skillnaden att man har sex med varandra. Och det är ju ingen som blir arg på sin bästa kompis? Man löser ju saker innan det händer. Så jag skulle inte klara av att ens skrika åt en tjej som jag tycker om. Och därav troligtvis inte heller slå någon. Det är respektlöst att göra någon annan människa illa tycker jag. Skulle någon behandla mig så så är det bara att packa och dra.
It's not what love is!




//A.Mobeck