Haha

Koko-koko
Tänk på våren, utan strumpor och skor,
Och i våra hjärtan kärleken bultar så stor.
En cykelsemester.
Du kan få sitta på min stång, var inte benägen.
Bara inte kulpåsen hänger ivägen.

Det var en kvinna i Våle,
som hade en tredaled stråle.
Det var efter en hastnatt,
då det hade fastnat,
en knapp där uti håle...


Du är så fin :)


Målkamror? :S

Hej, nu är jag hemma och äter lite mat :) Har tänkt igenom lite saker angående fotbolls-VM och dess domare. Det har varit en del stora misstag i turneringen. Och då blir folk arga och vill ha målkameror, men då försvinner ju hela tjusningen med sporten. Den mänskliga faktrorn. Om inte domaren får göra misstag så tycker jag inte heller att målvakten får göra det, eller en back och absolut inte en forward. Då borde det ju bli massor med mål samtidigt som det inte kan bli ett enda :S Domaren är ju lika mycket människa som spelarna. Domarna och spelarna gör ju matchen tillsammans. Annars kan man ju ta bort domaren från planen och ha en kille sitta på sidan med en tv och dator och en megafon.

Eller jag kanske bara fantiserar nu igen :O



I like you a lot <3

 


Som en midsommarhelg typ

Hejsan, helgen gick fort och var en av de bästa helgerna iår :) Fredagen firades ute på Fångö i gryts skärgård :P Massor med trevligt folk. Tack till hela Julias familj för att vi fick vara där :) Vaknade på lördagen av att Albin knäppte en öl. Jag fick en med då :)  Sedan på kvällen bar det iväg till Gryts varv där det var party på bryggan :P Det var även mycket fint väder hela helgen. Helt underbart. Nu är det inte långt kvar till karnebåtfestivalen i Valdemarsvik. Och då blir det fart påt igen :)

Kärlek<3


Valdemarsviks kommun, ett skämt?

Haj :) Förra veckan läste jag i tidningen om hur Nybyggarpartiet bjudit in övriga partier i Valdemarsvik för en debatt. Ingen kom. Alltså har vi bara ett parti som har idéer i Valdemarsvik och som kan göra orten mer attraktiv. Jag blev ganska klar över vad jag ska rösta på nu iaf. Och när man även får veta att det ska byggas lyxhus på VÅRAT Grännäs och att Mikael Carlsson ska sköta det, han som är så duktig på att driva företag. Hur kan han få förtroendet när han gått back med tio tusen kronor det senaste året och ändå äger ett flygplan. Han har inte skattat en krona i kommunen medans vi som betalar för Grännäs ska drabbas och bli fråntagna detta fantastiska naturområde. Det är ju något som inte stämmer i hans bokföring, helt klart. Han kunde ju satsa på att hålla restaurangen öppen istället.

Sedan har jag även fått veta att kommunen gett försäljningen av tomterna vid Borg till en mäklare i Norrköping. Hur korkade får man vara egentligen?! Det finns flera mäklare i Valdemarsvik, som skattar i Valdemarsvik. Men nej, vi ger bort pengar till andra orter i Valdemarsvik. Jag blir så förbannad. Det finns mera saker som jag är arg på när det gäller hur kommunen sköter sig. Men det kan vi ta en annan gång.

Plockat från min Lunarstormblogg :)

Det här hände för typ 3 år sen :P

En kompis till Skullman hade kört 130 på 50väg utan att ha körkort. Och så efteråt hade det kommit fram en gubbe och sagt att han ville se körkortet men då sa dom att Skullman körde och så sa han att om det hände igen skulle han ringa polisen. Och om dom körde på hans barn så skulle det hända en olycka. (Då tänkte Skullman svara att det är klart det händer en olycka, dom kör ju på barnet, men det vågade han inte)

Och nu lite kul historier och citat ;)

"Nu står han där och ser ut som en bläckfisk som nyss fallit ner från ett träd."(Göran Zachrisson)

"Mellan Italien-Australien hände ju ingeting förrän i fjärde tilläggsminuten av tre" (Radiosportens Dag Malmqvist)


- Men kära lilla barn, sade tanten till den lille gossen. Vem har lärt dej att svära så?
- Lärt och lärt. Man är väl begå­vad!

- Äsch, prata om att rökning för­kortar livet. Jag har rökt i hela mitt liv och ändå är jag 80 år nu.
- Ja men, om du inte hade rökt så hade du kanske varit 90 nu!

- Pappa, måste man tänka när man kör bil?
- Javisst, min lille vän, det måste man.
- Är det därför du kör så långsamt

- Varför ska man inte köra på en kosovoalban som cyklar?
- Vet inte!
- Det kan vara din egen cykel!

— Varför vill du inte ha mej, Ulla?
— Av två anledningar.
— Vilka då?
— Dej och en annan.

En havande tös från S:T Peter
sa jag vet inte vad läkaren heter.
Men jag undrade nog,
när tempen han tog,
för han hade så stor termometer.

"Eftersom tvättmaskinen inte var uppfunnen så fick hon ta vad hon hade" (En sementblandare)

Fantasi..

Det var en gånge en katt som gick på vägen. En dag kom katten till en gård, där det fanns en hora. Nej inte en hora :O En gubbe vare :P Hehe, en hora? shiit.. Men att gubben tog iaf hand om katten.


Föresten så är jag rädd för pirayor, eller dom är ju inte farliga fast jag är rädd för dem. För det var en som dog av pirayor, belv ihjälsparkad för det är så mycket ben i dem
.

Studenter

Oj oj oj, vad kul det ser ut att ta studenten. Skulle jag vilja göra igen :P

Lite allvar då: Småstadsliv 3 kom ut och jag älskar det :) Här är ett klipp när stånk-Tommy fått in en bil på verkstaden :P


Ramlar omkring

Hejsan, my name är Andreas juh! Hihi nu åker vi. Eller nåt? Händer i helgen då? Jag ska iaf till öltältet i Gusum på lördag. Och imorron är ju Markoolio med i så ska det låta! Vill ha ugnsbakade chips till det!

Kärleken är runt omkring oss hela tiden. Älska livet! Fint väder har vi ju nu med, och idag ska jag iväg till Norrköping med möbler. Så får vi se om man ser nåot kul som typ en fiskmås som bajsar på en elefant eller tex en tant som snor en moped av en liten 15-åring :P Det är ju sånt som brukar hända när jag åker genom Gusum....

Men det finns dåliga saker med värmen ju! Som att man varken är sugen på mat eller att träna. Det är lite illa :S


Usa

Hello, jag vet att jag inte skriver så ofta. Men nu när jag skriver så är jag helt lost. Vetifasen vad man ska skriva i en blogg nu för tiden. Men man får väl göra som dom andra och gå hem till dig. Såg förut iaf att en katt som inte har någon stor bil lätt blir offer för mobbing. Eller var det en hund som hade en liten korg? Aja, hursomhelst så ska jag inte ha en katt med liten bil ;) Vi hörs då! PUSS PUSS

Skön låt hon vann med ;)