Teleportering

Teleportering är ju coolt. Om man kunde teleportera sig skulle man ju spara en hel del tid :)

Men hur skulle det fungera rent praktiskt?
Om vi utgår ifrån att bara en del människor kan teleportera sig, för det vore ju inte så kul om alla kan det.
Skulle man då bara kunna teleportera sig själv?
Om det skulle vara så, skulle det innebära att det blir en hög med kläder på den plats man lämnar och så är man naken på den plats som man kommer till. Vilket skulle göra att det blir oanvändbart. Om man inte teleporterar sig till någons garderob varje gång.
 
Så nästa tanke blir ju att man kan teleportera vad som helst. Det skulle göra att man typ tänker på de saker som ska flyttas. Vilket skulle göra samhället helt omöjligt. Förr eller senare skulle någon använda sin förmåga till att utföra kriminella handlingar.
 
Men om man bara kan teleportera saker som man rör vid? Ja det skulle kanske fungera men då skulle det också kunna bli så att man typ rånar en bank.. Teleporterar sig in i kassavalvet, tar pengar och teleporterar sig ut. Eller kidnappar någon.
Skulle det kanske finnas någon slag begränsning då? Hmm, svårt. Det skulle bli väldigt rörigt. Tex om det finns en viktbegränsning, så åker man bil och så vill man teleportera hela bilen och alla som sitter i den. Men så blir det för tungt och en person blir kvar.. Eller ett hjul..
 
Nae teleportering skulle nog utrotas om det fanns..
 

Kommentarer

Skriv vad du har på hjärtat här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (Visas icke)

URL/Bloggadress:

Lättar mitt hjärta med att skriva:

Trackback