Grattis Sverige!

Jaha, då blev SD tredje största parti med stor vågmästarroll. Det måste kännas bra för alla som röstade på dem, speciellt när de nu bara förstört hela regeringsmöjligheten.

Eftersom INGET annat parti vill samarbeta med SD så kommer deras frågor inte att behandlas. Så ni som röstade på SD för att de frågor som de har i sitt partiprogram(om ni ens har läst det), har röstat i onödan eftersom det inte kommer att bli så. Då undrar ni säkert varför det är i onödan och att det borde vara mer onödigt att ha röstat på de mindre partierna. Men så är det inte, eftersom de andra partierna kan tänka sig att samarbeta i enskilda frågor.

Det finns en sak till som gör att ni som röstade på SD, för de frågor i deras partiprogram utom invandringen, var en onödig röst. Om något parti skulle välja att samarbeta med SD, så kommer SD vara stenhårda i sina förhandlingar. MEN de kommer att snabbt och enkelt byta bort sina röster inom alla frågor utom invandringen.

Ett exempel.

Vinnarpartiet vinner valet men behöver stöd av ett parti till. Det är bara SD som kan tänka sig att stödja dem. Vinnarpartiet och SD förhandlar och Sverige stänger gränserna, sedan kommer Vinnarpartiet att bestämma resten.


Kommentarer

Skriv vad du har på hjärtat här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (Visas icke)

URL/Bloggadress:

Lättar mitt hjärta med att skriva:

Trackback